SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Yasak' Cadde ve Sokaklarda Amansız Kovalamaca

0
Güncellendi - 2020-04-20 04:58:58
'Yasak' Cadde ve Sokaklarda Amansız Kovalamaca
A- A+ PAYLAŞ

YASAKTA DIŞARIDA, HEM DE SİLAHLI!.. Sokağa çıkma yasağına uymayan 3 şahsın bulunduğu oto, 'dur' ihtarına uymadı, ancak kovalamaca sonucu yakalandı. Araçtakilerin kaçarken attıkları 1 adet ruhsatsız tabanca yolda bulundu.

Cumartesi ve Pazar gününün 48 saatini kapsayan sokağa çıkma yasağının ilk günü akşamı saat 20.00 sıralarında, Malatya'da ilginç bir olay yaşandı. Yasak nedeniyle dışarıdaki insan ve araç yoğunluğunun, polis, görevli ve izin verilenler haricinde 'yok' denilecek seviyede olduğu kentte, bir otomobille dolaşmaya çıkan 3 şahıs, Fahri Kayahan Bulvarı'nda Balyoz 2 polis ekibi tarafından durdurulmak istendi. Polisin 'dur' ihtarına uymayan şahıslar, aşırı hızlı bir şekilde kaçmaya başlayınca, bu aracı ilk gören polis ekibi peşine düşerken, telsizle bilgilendirilen diğer ekipler de kaçış istikametindeki cadde ve sokakları araştırmaya başladılar.

Ana caddelerden sonra sokak aralarına giren ve burada da aşırı hız yapan otomobil Koyunoğlu Mahallesi Koyunoğlu Camii yakınında Balyoz 2 ve bir başka ekip tarafından kıstırılıp yakalandı. Araçtaki 3 şahsı gözaltına alan polisler, kaçış güzergahını da kontrol ederken, aracın durdurulduğu yere 50 metre mesafede bu araçtan atılan 1 adet Browning marka ruhsatsız tabanca ve dolu şarjörünü buldular.

Gözaltına alınan şahısların her birine, ilk etapta sokağa çıkma yasağına uymadıkları için 3 bin 150'şer lira idari para cezası uygulanırken, silah ve dur ihtarına uymamak, trafiği tehlikeye düşürmek suçlarından da adli işlemlere başlandığı bildirildi.

YASAKTA TÜFEKLE DOLAŞIYORDU

Yine Cumartesi günü akşam saatlerinde, Asayiş Şube Müdürlüğü Balyoz 2 ekibi tarafından yapılan denetimler sırasında, havalı tüfekle dolaşan bir şahsın gözaltına alındığı, şahsa Kabahatler Kanunu ve sokağa çıkma yasağına uymamaktan dolayı işlem yapıldığı bildirildi.

Pazar gecesinin ilk saatlerinde de, polis ekibini farkedince kaçmaya başlayan bir araç, bir süre sonra Gönültaş Caddesi'nde terkedilmiş olarak bulundu. Aracını terkederek kaçan sürücünün kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışılırken, araç oto parka çekildi.

CEZAYI YEDİ, BİR DAHA YAKALANDI..

Bu arada, Cumartesi akşam saatlerinde sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği için hakkında idari işlem yapılan bir şahsın, birkaç saat sonra, Pazar'ın ilk saatlerinde de dışarıda olduğu görüldü. İlk cezasını Fahri Kayahan Bulvarı'ndaki bir parkta alan şahıs, ikinci kez kendisini yakalayan polis ekibine, daha önce ceza uygulandığını söylemesine rağmen, ertesi günkü yasağı da ihlal ettiği için ikinci kez cezadan kurtulamadı. Bu şahsa 3 bin 150 TL'lik idari para cezası bir kez daha uygulandı.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Ele geçirilen havalı tüfek

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız