SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boş Kontenjanlar Açıklandı

A- A+ PAYLAŞ

Milli Eğitim, Malatya Fen Lisesi ile Anadolu Liselerindeki boş kontenjanları açıkladı. 2. tercih Cumartesi başlıyor..

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden, Müdür Yardımcısı Ramazan Demirhan imzasıyla yapılan yazılı açıklamaya göre, 16-23 Ağustos tarihleri arasında kesin kayıt yaptırmayanlar nedeniyle boş kalan kontenjanlar şöyle:

Malatya Fen Lisesi 32,
Malatya Anadolu Lisesi 32,
Turgut Özal Anadolu Lisesi 9,
Beydağı Anadolu Lisesi 16,
Yeşilyurt Kolukısa Anadolu Lisesi 10,
Akçadağ Anadolu Öğretmen Lisesi 26.

Demirhan, boş kontenjanlar için 2. tercih başvuruların, 27 Ağustos/ 2 Eylül tarihleri arasında öğrencilerin mezun oldukları okullarına yapılabileceği, sonuçların 7 Eylül'de açıklanacağını bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız