SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bostanbaşı'na da Doğalgaz

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:37:18
Bostanbaşı'na da Doğalgaz
A- A+ PAYLAŞ

Aksa Malatya Doğalgaz, 2013 yılı yatırım programı kapsamında Bostanbaşı Beldesi’nde doğalgaz kazı çalışmalarına başladı. 

Doğalgaz kazı çalışmalarıyla ilgili açıklamada bulunan Bostanbaşı Belediye Başkanı Hasan Aydoğan, doğal gaz çalışmalarını yakında takip ettiklerini belirterek, belediye olarak doğal gaz ekipleriyle koordineli bir şekilde çalıştıklarını söyledi.

Doğalgaz kazı çalışmalarının yapıldığı noktalarda belediyenin alt yapı personelini görevlendirdiklerini ifade eden Aydoğan, “Kazı çalışmaları esnasında kanalizasyon ve su şebekesinde oluşabilecek sıkıntıların önüne geçiyoruz. Bu çalışma sürecinde vatandaşlarımız belki sıkıntı çekecek. Fakat her güzelliğin de bir zahmeti olacak. Doğalgaz çağdaş medeniyetin gereklerinden bir tanesi. Hedefimizde insanlarımızı bu konfordan faydalandırmak, çevre dostu, temiz enerji kaynağından Bostanbaşı’nda yaşayan halkımızı faydalandırmak istiyoruz. Doğalgaz çalışması bitiminde, her mahalleye doğalgaz verilmesi ile bu sıkıntılar son bulacaktır. Tabi doğalgaz geldiğinde de kış aylarında yaşadığımız hava kirliliği tamamen çözülmüş olacak. Daha temiz bir hava ortamında yaşayacağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız