SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bostanbaşı'nda Susuzluk Çilesi

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:58:25
Bostanbaşı'nda Susuzluk Çilesi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Bostanbaşı (Barguzu) Mahallesi sakinleri, 4 gündür sularının akmadığını iddia ederek, mağdur olduklarını söylediler. 

Bostanbaşı Mahallesi'nde yaşanan su sıkıntısı nedeniyle vatandaşlar tepki gösterdi. 4 gündür sularının akmadığını iddia eden vatandaşlar, "Ramazan ayının yaşandığı ve yaz mevsiminin de kendini iyiden iyiye hissettirdiği şu günlerde susuzluk yaşıyoruz. Mahalle sakinleri olarak zor anlar yaşıyoruz. MASKİ'yi aradığımızda 'arızanın tespit edilemediğini ve ne zaman su verileceğinin belli olmadığını' bize söylüyorlar. Su tankerinin getirdiği su ile ihtiyacımızı gidermeye çalışıyoruz. Yetkililerden bir an önce bu sorunu çözmelerini bekliyoruz" dediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız