SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boulder Hazırlık Kampı Sona Erdi

0
Güncellendi - 2017-06-19 21:30:27
Boulder Hazırlık Kampı Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Dağcılık Federasyonu’nun 2017 faaliyet programında yer alan Boulder Milli Takım Hazırlık Kampı 13-18 Haziran tarihleri arasında Malatya İnönü Üniversitesi tırmanış parkurunda yapıldı.

Türkiye Dağcılık Federasyonu tarafından İnönü Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) salonunda düzenlenen "Spor Tırmanış Boulder" milli takım hazırlık kampı, beş gün sürdü. 12 sporcu ve 5 antrenörün yer aldığı kamp çalışmalarının verimli geçtiği bildirildi.

Hazırlık kampına katılan sporcuların uluslararası müsabakalara katılımı konusu o yılki müsabaka sonuçlarına göre belirleneceği kaydedildi.

Milli takım hazırlık kampına erkeklerde Doğa Aktiviteleri Grubu Spor Kulübü’nden Övgün Yıldırım, Kartal Dağcılık ve Doğa Sporları Kulübü’nden Zeki Ozan Atasoy, Kartal Belediye Spor Kulübü’nden Ahmet Güner ve Arda Kadir Urluer ile TED Spor Kulübü’nden Sarp Şahin ve Ali Şen katıldı.

Milli takım hazırlık kampına bayanlarda ise Kartal Belediyespor’dan Lara Özak ve Müge Ertekin, Demirtaş Spor Kulübü Derneği’nden Ayşe Narmanlı, Akdeniz Üniversitesi Spor Kulübü’nden Sevda Geyik ve Begüm Işık ile Hacı Bektaş Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü’nden Gülşah Selçuk katıldı.

Olimpik takımda ise Hacı Bektaş Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü’nden İsmail Öztürk ile TED Spor Kulübü’nden Sarp Şahin yer aldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız