SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib de Bursa Kafilesinde Yeralıyor

0
Güncellendi - 2018-02-18 04:10:17
Boutaib de Bursa Kafilesinde Yeralıyor
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 22.haftasında deplasmanda Bursaspor ile zorlu bir karşılaşmaya çıkacak olan Evkur Yeni Malatyaspor’da, sakatlığı sonrası takımla birlikte çalışmalara başlayan forvet oyuncusu Khalid Boutaib’in Bursa deplasmanında götürüleceği kaydedildi.

Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 beraberlik, 1 mağlubiyet alarak 5 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 18 Şubat Pazar günü 13.30’da deplasmanda Bursaspor’a konuk olacak.

Ligin 21.haftasında Malatya’da oynanan Kasımpaşa maçı hazırlıkları öncesinde kasığından sakatlanan ve son anda kadrodan çıkarılan golcü futbolcu Khalid Boutaib’in Bursaspor karşılaşmasına yetiştirilmesi için sağlık heyeti yoğun bir mesai harcadı. Takımla birlikte son çalışmaya katılan Faslı oyuncunun, durumu her ne kadar maç saatinde netleşecek olsa da takımla birlikte Bursaspor kafilesinde yer alacağı öğrenildi.

Bursaspor maçının Malatya’daki son antrenmanı öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Erol Bulut, zorlu bir maçtan puan alıp dönmek olduğunu ifade ederek, "Bursaspor ile zorlu bir maça çıkacağız. İki takımın da kaybetmeye tahammülü yok. Bizde tek eksik Khalid Boutaib. Onu da Bursa’ya götüreceğiz. Eğer maç istediğimiz gibi giderse tek devre oynatmayı planlıyoruz. Yeni oyuncumuz Gilberto fizik olarak sahada uzun süre kalacak durumda değil. O yüzden iki futbolcumuzu değişmeli kullanabiliriz. Bursaspor güçlü ve dikkat edilmesi gereken bir ekip. Umarım bizim maçımızda günlerinde olmazlar. Tabi biz de özellikle bu tür maçlarda rakiplerimize zorluklar yaşatan bir takımız. Oraya en az 1 puan için gidiyoruz" dedi.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren orta saha oyuncusu İssiar Dia’nın yanı sıra kart cezalıları defans oyuncusu Arturo Rafeal Mina Meza ile sağ bek oyuncusu İssam Chebake, Bursaspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Celal à (6 yıl önce)
    Eren süper lig topcusu deyil
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bautaib 5 maçta bir oynuyor.Helede ikinci yarının başından beri taraftarı verem etti.ona bel bağlamak hiçde doğru gelmiyor bana.İnşallah oynayınca beni yanıltır.Bursada tribündeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dayı (6 yıl önce)
    Bence riske alınmamalı eren tozlu oynamalı eger gilbertonun fiziği kurtarmıyosa ilk yarı biri ikinci yarı biri oynamalı gilberto ve eren icin söylüyorum bunları boutaib dinlenmeli kadro da olsun yinede karabük macinda malatyada oynatılmalı erol hoca sakın mina doria ikilisinde yaptıgın riski yapma saygılar mac tahmini verelim Bursa: 1 Mlt: 2
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkerim keloğlu (6 yıl önce)
    khalid butaip oynasın kesin golü var bursa ya.
    0
    0
    Yanıtla