SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boutaib Fas'ın Dünya Kupası Kadrosunda

0
Güncellendi - 2018-05-19 02:44:40
Boutaib Fas'ın Dünya Kupası Kadrosunda
A- A+ PAYLAŞ

 Fas Milli Futbol Takımı’nın, 2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek aday kadrosu açıklandı. Evkur Yeni Malatyaspor'un golcüsü Khalid Boutaib'de 26 kişilik kadroda yer alıyor.

  Fas Milli Futbol Takımı’nın, 2018 FIFA Dünya Kupası’nda mücadele edecek aday kadrosu açıklandı.

  Kadroda Fenerbahçe’den Nabil Dirar, Galatasaray’dan Younes Belhanda, Evkur Yeni Malatyaspor’dan Khalid Boutaib ve Medipol Başakşehir’den Manuel Da Costa da yer aldı. Fas Mili Takımı B Grubu'nda Portekiz, İspanya ve İran’a karşı mücadele edecek.

  2018 Dünya Kupası’nda mücadele edecek Fas’ın kadrosu şu isimlerden oluştu:

Kaleciler: Mounir El Kajoui (Numancia), Yassine Bounou (Girona), Ahmad Reda Tagnaouti (Ittihad Tanger)

Savunma: Mehdi Benatia (Juventus), Romain Saiss (Wolves), Manuel Da Costa (Medipol Başakşehir), Badr Benoun (Raja), Nabil Dirar (Fenerbahçe), Achraf Hakimi (Real Madrid), Hamza Mendyl (Lille), Oualid El Hajjam (Amiens)

Orta saha: M’barek Boussoufa (El-Cezire), Karim El Ahmadi (Feyenoord), Youssef Ait Bennasser (Caen), Sofyan Amrabat (Feyenoord), Younes Belhanda (Galatasaray), Faycal Fajr (Getafe), Amine Harit (Schalke 04), Noussair Mazraoui (Ajax)

Forvet: Khalid Boutaib (Evkur Yeni Malatyaspor), Aziz Bouhaddouz (Saint Pauli), Ayoub El Kaabi (Renaissance Berkane), Nordin Amrabat (Leganes), Mehdi Carcela (Standard de Liege), Hakim Ziyech (Ajax), Youssef En-Nesyri (Malaga)

KADROYU SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI

  Evkur Yeni Malatyaspor'un golcü oyuncusu Khalid Boutaib, Fas Milli Takımı'nın açıklanan kadrosunu sosyal medya hesabından paylaştı.

  26 kişilik kadroda yer almasından dolayı mutlu olduğunu ifade eden golcü futbolcu, "Bu benim için bir onur. Ülkemin renklerini taşıyıp, dünya kupasında mücadele edeceğim için çok mutluyum" dedi.

  Evkur Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Sadık Çiftpınar ise Boutaib'in paylaşımının altına, "Maşallah kardeşim, başarılar' notunu düştü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

9 yorum yapılmış

  • eyyupk (5 yıl önce)
    boutalip yurekten iynayan Malatyasporun kral golcusu olacaktir
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (5 yıl önce)
    Fas gruplarda imkansız çıkamaz çünkü boutalip hiç bir varlık gösteremez formsuz Malatya da adam yokluğundan oynuyor özellik yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Fas milli takımında forvette sadece boutaib oynamıyor.Mantıklı yorum yap.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen git grup maclarina bak adam takimin 1.forveti orada çok daha iyi ne paslar atiyorlar Malatya da ademle anlaşamiyor arti Malatyada adam isteksiz belhanda asist yapar ona o grupta da hic şanslari yok ezerler boutalip i
    0
    0
    Yanıtla
  • AhmetMALATYA (5 yıl önce)
    ClRPl gibi bacaklariyla $ansa attigi gollerle bu takimin golcusu olamazsin El Taib bin TlK$i ... Mumkunse Fas ta kal
    0
    0
    Yanıtla
  • 12 tane şans eseri gol!Hahhahhaaa..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sebahattin Demirhan (5 yıl önce)
    Aldığı paranın hakkını veremeyen , kanımca başarısız beş para etmez , istikrarsız ortalamanın altında tipik bir 2.lig golcüsü. 3 Büyüklerde ,Bursa’da veya Trabzon’da oynasa taraftarın ıslıklayacağı , yuhlayacağı tipte bir futbol oyuncusu.
    0
    0
    Yanıtla
  • önce bir Fas milli takımının oyuncularına bak,bu takıma çağrılmışmı? Çağrılmış.Serbest kalsa,Bursa ve Trabzon bu futbolcuya balıklama atlar.12 gol atarak bu takımı ligde tuttu.Zaten son 7 hafta gol atsaydı,gol krallığına oynardı.Senin kanaatine göre beş para etmeyebilir.Benim kanaatime görede senin futbol bilgin beş para etmez.Ait olduğun şehrin takımına yorum yap.Daha mantıklı olur kanımca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sebahattin Demirhan (5 yıl önce)Kamil isimli kullanıcı yorumuna
    Adı üstünde Kamilmişsin . Sana ne benim yorumumdan. Futbol bilgisi olmayan cüheyla takımı sizi !
    0
    0
    Yanıtla