SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Gol Atmak Benim İşim"

0
Güncellendi - 2017-08-17 20:47:08
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Khalid Boutaib, ligin ilk haftasında Osmanlıspor karşısında 2 gol attığı için mutlu olduğunu ifade ederek, gollerinin devamının geleceğini söyledi.

Orduzu Pınarbaşı Tesisleri’nde gazetecilere açıklamada bulunan Boutaib, “İlk maçta kazandığımız üç puan için çok mutluyum. Benim için önemli olan attığım goller değil takımın kazanması. Bunu da gerçekleştirdiğimiz için mutluyum” dedi.

Takıma golleriyle katkı sağlayacağını ifade eden Boutaib, şunları söyledi:

“Attığım gollerden sonra çok mutlu oldum. Üzerimde aslında baskı yoktu. Gol atmak benim işim zaten. Ama ben takım için çalışmaya devam edeceğim ve gol atmak içinde ilerleyen maçlarda elimden geleni yapacağım.”

Boutaib, takımda iyi bir arkadaşlık ortamının olduğuna dikkat çekerek, “Fransa'da oynayan arkadaşlarımızla beraber buradaki arkadaşlarımla birlikte çok iyi bir adaptasyon süreci geçiriyoruz. Uyum süreci anlamında sıkıntımız yok” dedi.

Golcü futbolcu, bir gazetecinin ‘gol krallığında iddialı mısın?’ sorusuna ise “Gol krallığı konusunda herhangi bir iddiam yok. Ben sadece takımımın kazanmasını istiyorum” yanıtını verdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Tek vuruşları iyi azda süratli olsa tadına doyulma ama zekası ile iş bitirir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ferruh (6 yıl önce)
    Bizim takımda iyi futbolcular var.
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (6 yıl önce)
    Pozitif enerji yayan bir arkadaş : ) Gollerde defans arkasına koşuları çok iyiydi, inşallah gollerine devam eder hız kesmeden.
    0
    0
    Yanıtla