SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Khalid Boutaib'in Gol Orucu Sürüyor

0
Güncellendi - 2018-09-24 19:08:37
Khalid Boutaib'in Gol Orucu Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'da bu sezonki performansıyla eleştirilen forvet oyuncusu Khalid Boutaib'in gol orucu sürüyor. Faslı golcü, Çaykur Rizespor karşısında net bir pozisyonda gol vuruşunu gerçekleştiremezken, taraftarların büyük tepkisini çekti.

Spor Toto Süper Lig'de geçen sezon 12 gol kaydeden ve takımının ligi 43 puanla 10.sırada bitirmesinde büyük rol oynayan Khalid Boutaib, bu sezon ligde 6.hafta sonunda golle tanışamadı. Ligin 4.haftasında Malatya'da oynanan ve 1-0 kaybedilen Atiker Konyaspor kaçırdığı net bir pozisyonun ardından taraftarlarla kısa süreli bir tartışma yaşayan Boutaib, Çaykur Rizespor karşılaşmasında da net bir pozisyonda gol vuruşunu yapamadı.

Ortaya koyduğu performans nedeniyle Çaykur Rizespor karşılaşmasına yedek başlayan Boutaib, mücadelenin 56.dakikasında Eren Tozlu'nun yerine oyuna dahil oldu. İleri uçta etkili bir görüntü ortaya koyan Faslı golcü, eline geçen fırsatları değerlendirmedi ve 6.haftayı da golsüz geçti. 

Ligde 6 karşılaşmada 483 dakika görev alan Boutaib, geçen sezon 32 karşılaşmada 2 bin 713 dakika görev almış ve 12 gol, 5 asistlik bir performans sergilemişti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

20 yorum yapılmış

  • gayret (5 yıl önce)
    ANTREMANLARDA ARALIKSIZ 30DK KALEYE SÜT ATTİRİLMALİ SONRA ARA VERİP TEKRAR 30 DK KAFA TOPU İLE KALEYE SÜT DENEMESİ. TOPA ACILARA DEĞİL TOP OLDUĞUNU ÖĞRETEREK VURMASI SAĞLANMALI. BUDA OLMAZSA DEFANSTA SADIK İLE ÖN LİDER İLE OYNATILMASI. DEFANSTA BAŞARILI.
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (5 yıl önce)
    İyi ve ahlaklı topçu fakat antrenmandan sonra kafa ve şut çalışması lazım, çalışmıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (5 yıl önce)
    Bu adamı yuhlayanlar futboldan zerre kadar anlamayan insanlardır adam her maç koşuyor baskı yapıyor defansa yardım ediyor futbol bu bazen insan atamıyor olabilir adam şut vuramıyor diyorsunuz adam koşmaktan yorulmaktan vuramıyor erol bulut artık adamı forvette oynat kanata çekmekten vazgeç rize maçında da görüldü ki bu takımın forveti boutaibdir maça girdikten sonraki hava toplarındaki hakimiyeti rakibe baskısı erene göre kat kat iyiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bir tek sen anliyorsun galiba futbolda bu adam taraftara cikin gidin isareti yapmadimi neyine guveniyor kendini taraftardan daha buyuk goruyor sonucta taraftar bos yere ısliklamadı 9 aydir gol atamiyor diye ıslikladi pozisyon bulupta atamayan forvet ne işe yarar, koşuyor yazmıssin onun yari fiyatina sultansuyu harasinda iyi bir arap tayı alalim koşsun dursun forvet gol atamiyorsa hiç birseydir gole puan veriyorlar kosmaya degil
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Çalışkan. Mücadeleci...bu hafta şansını kırar üç puan almamıza vesile olur ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Srk (5 yıl önce)
    Forvet için pozisyona girebilmek te önemli, kafa pası veya daha çok gelmeli, ayrıca defansif bi takımız, geriye çok yardım ediyor, adam eksiltiyor, bi de yuhaladıkça daha çok hata yapıyor, kendine güveni az biri zaten, gaza getirmek lazım.. 15 aralığa kadar transfer yok, elimizdekileri kıymetini bileceğiz ve destekleyeceğiz, bence zaten sadece koşup mücadele etmeyen oyuncu ıslıklanmalı sadece..
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (5 yıl önce)
    Futboldan anlayan beyler EREN nere Boutaib nere eren kaç top aldı be taib 3 tane gol pozisyonu yarattı bir tane kaçırdı eren 1 ligde bile yedekti taibin hakkını yemeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Bautaib forvet oyuncusu ama chabeke nin görevini ikisi birlikte yapıyorlar.Bu da taraftarda göz yanılmasına sebep oluyor.Bencede ikiside artık bu takıma katkı veremez.Yabancı oyunculara gösterilen sabır maalesef yerli oyunculara gösterilmiyor.bir maçta performans göstermeyince ipi çekiliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (5 yıl önce)
    Bu adamı eleştirenler ya futboldan anlamıyor ys da Tetiş Yapı taraftarı. Başka ihtimal olamaz çünkü
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Kasımpaşa Alanya maçında adam yere düşüyor sıfırdan ters kaleye vuruyor gol oluyor.Bizimkiler altı pasta kaleciye nişanlıyor.Golcülük ayrı bir yetenek.Geçmişte OKTAY ÇEVİK vardı.İşte golcü ben ona derim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Adamı haftalardır,kale hariç her yerde oynat sonrada bu da yetmezmiş gibi gol yada goller atmasını bekle.Varmı?5 kuruşa 5 köfte.Haksızlık etmeyin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (5 yıl önce)
    Takıma en çok katkı yapan oyunculardan. Antrenör farklı mevkilerde oynattırıyor. İlerde olduğunda istediği topu alamıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (5 yıl önce)
    Adama haksızlık yapıldığını düşünüyorum..takıma faydasını gol ile ölçmek futbolun takım oyunu olduğunu gerçeğini inkar etmektir..Fransa'nın santrforu gol atmadı ama şampiyon oldular..tam destek tam destek..
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (5 yıl önce)
    Gol atamayabılır sans olamayabılır beceriksiz de olabılır ama adam canla başla mücadele ediyor istisnasız her hava topunu indirdi yeri geliyor defansa yardıma gidiyor hakkını verıyor kım ne derse desın..ayrıca konya macında adamı yuhlamak yakısmadi devra arasına kadar kadro bu takımına futbolcuna sehrıne sahıp cık yıllrca bu gunu bekledık bız takımını yuhlama yenılgıyı de hazmetmemız lazım saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • Tebrikler boutaip ancak bu kadar güzel yorumlanabilirdi.iyi bütçelere sahip takımların yüksek maaşlı forvetlerinin durumları ortada iken verdiği mücadele takıma katkısı koşu mesafesi ve attığı goller yabana atılmamalı...
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper bey bu adam gol atmiyor asist yapmiyor tam 9 ay oldu ne diye elin oglunun kahrini cekelim taraftarlari birbirine dusursün cek yedege alt yapidan al bir santraforu gelsin oynasin kahrinida ceksek kendi cocugumuz der sahipleniriz, yok illa oynayacaksa stopere sadikla mina nin yanina koyun oynasin en azindan golcü demeyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray bey geçen yıl 12 gol atmış forvet oyuncusundan bahsediyoruz.dünya kupası 2 maç 1 gol.bu oyun sisteminde gol atamaması doğal.biz mücadeleci ve oynamaktan çok oynatmamayı düşünen bir takımız.kendi çocuğumuz gibi boş sözleri de geçiniz geçen yıl Antep bu yıl Eskişehir ve Karabük ün durumu ortada.hepsi alt yapıdan kendi çocukları !!! İle oynuyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (5 yıl önce)
    Ömer ve Eren hazir olsa yedekde akli basina gelir
    0
    0
    Yanıtla
  • Kaplan44 (5 yıl önce)
    eren oynasa sezonda 10 golü var boşu boşuna adamı yedek yaptınız..
    0
    0
    Yanıtla
  • huseyin kiyat (5 yıl önce)
    bi zahmet şu adamı gönderin iyi adam ahlaklı adam ama topçuluğu yok bu hafta karşı karşıya yine atamadı bi adam bu kadar beceriksiz olmaz yaptiği tek şey hava topu indirmek başka bi özelliği yok
    0
    0
    Yanıtla