SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bowling Turnuvası Yapılacak

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:10:58
Bowling Turnuvası Yapılacak
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Park alışveriş merkezindeki Bowling Adası tarafından bowling turnuvası düzenleneceği bildirildi.

Malatya Park alışveriş merkezi içerisinde hizmet veren Bowling Adası tarafından Malatya Park alışveriş mağazasının katkılarıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan bowling turnuvasında dereceye giren ilk üç kişiye çeşitli hediyeler verilecek. 7 Kasım’da başlayacak olan turnuva sonunda şampiyon olan kişiye kupa, 350 TL bowling çeki ve bowling topunun sahibi olacak. Turnuva ikincisine kupa, 210 TL bowling çeki ve bowling topu, üçüncüye ise kupa, 160 TL bowling çeki ve bowling topu verilecek.

Turnuva hakkında bilgi veren Bowling Adası İşletme Müdürü Nurullah Yıldırım, “Malatya Bowling Adası olarak her yıl düzenlediğimiz ve geleneksel hale gelen bowling turnuvamızın üçüncüsünü gerçekleştireceğiz. Turnuvamızı 7-9 Kasım tarihleri arasında yapacağız. Herkesi turnuvamıza katılmaya bekliyoruz. 12 yaş üzeri bay ve bayanlar turnuvamıza katılabilecek. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda turnuvamız çekişmeli ve zevkli geçecektir. Turnuvaya katılacak herkse şimdiden başarılar diliyorum” dedi.

Turnuvayı alış veriş mağazası ile birlikte düzenleyeceklerini ifade eden Yıldırım, “Katılımı 100 kişi ile sınırlı tuttuk. Erken kayıtlarımızı başlatıyoruz. Turnuvamızı Malatya Park alış veriş mağazası ile birlikte düzenleyeceğiz. Alış veriş yapan müşteriler turnuvaya katılma hakkı kazanabilecek. Turnuvaya katılmak isteyenleri bekliyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız