SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bowling Turnuvası Yapıldı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:28:55
Bowling Turnuvası Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Park Alışveriş Merkezi’nin geleneksel olarak düzenlediği personel arası bowling turnuvasının bu yıl ki birincisi Media Markt mağazası oldu.

Malatya Park ve Bowling Adası işbirliği ile düzenlenen Bowling Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Mağazaların 4 erkek 1 kadın olarak katıldığı turnuvanın ikincisi Lewis mağazası, üçüncüsü de Koçtaş mağazası oldu. Turnuva 15 Haziran’da başlayıp 17 Haziran tarihinde sona ererken ilk üçe giren mağazalara kupa ve madalya verildi.

Malatya Park yönetimi başarılı olan takımlara kupa ve madalya vermek için tören düzenledi. Turnuvada birinci olan Media Markt mağazası çalışanlarına kupalarını veren Malatya Girişim Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kavuk turnuvadan duyduğu memnuniyeti dil getirerek, “Malatya Park olarak yaptığımız bu bowling turnuvası bu yıl birinci, ikinci ve üçüncü olarak düzenlendi. Bowling denilince akla artık Malatya ve Türkiye’de geliyor, ne mutlu bize bu yılda yine bu turnuvayı yapmış olduk ben katılan bütün arkadaşlarımı kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Turnuvada birinci olan Media Markt Mağazası Müdürü Sezer Özdemir ise Media Markt mağazasının Malatya Park’ta ilk senesi olduğunu hatırlatarak, “AVM’de en büyük mağazalardan biriyiz, bowlingde de birinci olduk, bu kupayı da her yıl almayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Bowling turnuvasının ikincisi olan Lewis mağazası müdürü de etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ederken, “Bizim için çok iyi bir motivasyon, çok iyi bir eğlence ve şahane bir organizasyon oldu, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi.

Turnuva üçüncüsü Koçtaş Mağazası Müdürü Bekir Erkaya ise organizasyona mağaza olarak ilk defa katıldıklarını belirterek, “Çok güzel, zevkli ve iddialı oldu, ben bu organizasyonu gerçekleştiren Malatya Park alışveriş merkezi yönetimine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız