SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boyacı Kisvesiyle!.

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da boyacı kılığıyla hırsızlık yaptığı iddia edilen şahıs yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, boyacı kılığına girerek, hırsızlık yaptığı ileri sürülen ve sahte kimlikle 6 aydır kaçan A.T.G. (48) Malatya Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Ekipleri tarafından yakalandı. A.T.G.'nin silahlı gasptan 15 yıl araması olduğu belirtilirken, 17 hırsızlık, 3 gasp, 1 uyuşturucu ve 1 adam öldürmeye tam teşebbüs suçlarının da bulunduğu bildirildi.

Emniyet Müdürlüğü konuya ilişkin şu açıklamayı yaptı:

"Asayiş Şube Müdürlüğümüz Aranan Şahıslar Büro Amirliği Ekipleri tarafından yürütülen kapsamlı çalışmalar neticesi 05.10.2009 günü yapılan operasyon sonucunda; hakkında Silahla Yağma suçundan Ankara 9. Ağır Ceza Mahkemesince 15 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan ayrıca çeşitli tarihlerde, 17 adet Hırsızlık, 2 adet Yağma, 1 adet Uyuşturucu Kaçakçılığı, 1 adet Adam Öldürmeye Tam Teşebbüs suçlarından toplam 21 adet suç kaydı bulunan A.T.G. isimli şahıs yakalanmıştır. Şahıs İlimiz E Tipi Cezaevine teslim edilmiştir.

Halkın huzur ve güveninin sağlanmasını öncelikli olarak gören ve bu uğurda özverili bir şekilde çalışma düsturunu prensip edinen Polisimiz Malatya halkından alacağı destek ile daha etkin ve verimli bir şekilde mücadelesini devam ettirecektir.

Sizlere daha fazla yardımcı olabilmemiz için bize sırdaş telefonumuz 155 Polis İmdat telefonundan ulaşabileceğiniz gibi www.malatya.pol.tr. Ve http://mail.tr.net.tr. İhbar adreslerinden de ulaşabilirsiniz."

DİĞER OLAYLAR..
56 yaşındaki M.K.’nin Sivas Caddesi 1. sokaktaki otoparka bıraktığı 44..430 plakalı otosunun çalındığı bildirildi.

Kığılı Camii içerisinde meydana gelen olayla ilgili ifadesi alınan 64 yaşındaki O.P., camide çantasının çalındığını, içindeki SGK kartı, Vergi Kartı ile Maaş Kartı’nın alınıp çantanın Halep Caddesi üzerine bırakılmış olduğunu polise anlattı.

Kırçuval Mahallesi’nde park halinde olan 75 yaşındaki K.S.’ye ait 44..318 plakalı traktör, çalındıktan bir süre sonra Sancaktar Mahallesi 6. Sokakta terk edilmiş vaziyette bulundu.

Cezmi Kartay Caddesi’nde 25 yaşındaki M.D.’ye ait işyerinin kapısını kıran hırsızlarca 300 lira tutarında alkollü içki çalındı.

46 yaşındaki E.E. adlı şahıs da, çarşı merkezden bindiği minibüste evinin yakınında indiğini, ceketinin cebindeki telefonun çalınmış olduğunu polise bildirdi.

Battalgazi ilçesi Bahçelievler Mahallesinde de 41 yaşındaki R.M.’ye ait ahırdaki bir adet ineği çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız