SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boykot Çağrısı

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:39:49
Boykot Çağrısı
A- A+ PAYLAŞ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Malatya’da düzenlenecek bölgesel toplantının ticari yapıya hız kazandıracağını ümit ettiğini belirtti. Şahin ayrıca, İsrail’in Gazze saldırısına tepki göstererek, İsrail ve ona destek veren ülkelerin mallarını boykot etmeye davet etti. 

Dernek binasında, dernek yöneticileriyle birlikte yaptığı basın açıklamasında, Cumartesi günü Malatya’da düzenlenecek olan "6. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantısı" hakkında bilgi aktaran MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, "24 Kasım 2012 Cumartesi günü saat 09.30-16.30 saatleri arasında Malatya şubemizin ev sahipliğinde '6. Bölge Bölgesel İş Geliştirme Toplantımız'; Adıyaman, Batman, Diyarbakır, Malatya, Elazığ, Mardin, Şanlıurfa, Van, Ağrı, Bitlis, Şırnak, Siirt, Muş ve genel merkez üyelerimizin iştirakleriyle yapılacaktır" bilgisini verdi.

MÜSİAD'ın Cumartesi günü düzenleyeceği toplantının ticari yapıya hız kazandıracağını ümit ettiğini kaydeden Şahin, "Türkiye ve bölgesel çaplı tekstil, gıda, tarım, enerji sektörü üyeleri birbirleriyle karşılıklı iş görüşmeleri yapacaktır. Ekonomik, sosyal, kültürel anlamda gelişmeler sağlanan ilimizde, bölgesel bir toplantı düzenlenecek olması önem arz etmektedir" şeklinde konuştu.

"Biz MÜSİAD olarak Anadolu sermayesinin örnek temsilcisi olduğumuzu her zaman dile getiriyoruz" diyen Şahin, İslam ülkeleri arasında da gönül ekonomik köprüsü kurulması gerektiğini vurguladı. 

Bu arada, İsrail’in Gazze saldırısını da kınadıklarını söyleyen Namık Şahin, saldırının biran önce durdurulması gerektiğini ifade ederek, "İsrail ve ona destek veren ülkelerin mallarını almamaya, boykot etmeye davet ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız