SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Bir Hayvan Görmedik!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:43:39
A- A+ PAYLAŞ

Edirne’de Tunca Nehri'nde balık tutan balıkçıların bulduğu ve vatandaşların fare zannederek tedirgin oldukları hayvan su maymunu çıktı. 

Sarayiçi mevkiinde Tunca Nehri'nde balık tutan balıkçıların bulduğu canlı, su maymunu çıktı. Küçükpazar semti sakinleri, ilk defa su maymunu gördüklerini belirterek, fare zannettikleri hayvanı hayretler içerisinde izlediklerini söylediler. Semt sakinlerinden Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Dernek Başkanı Turan Şallı, “Arkadaşlarımızdan biri bunu balık tutarken nehrin kenarında ölü bulmuş ve mahalleye getirmiş. Biz hayatımızda böyle hayvan görmedik. Köpek mi desek, kedi mi desek, her kafadan bir ses çıktı. Bazıları büyük sıçan dedi, ama hayatımızda ilk defa gördüğümüz bir hayvandı. Biz o kadar korktuk ki Sarayiçi’nde bu hayvanlardan çok varmış, herkes kapısını penceresini kapatsın, evlere girecek diye biz telaşlandık” dedi.

Taksi şoförü Erdoğdu Zangalı ise, “Ben fırından ekmek alıyordum, fareyi bulan arkadaşımız bana seslendi. Ben büyük bir fare buldum, bunu haber yapalım dedi. Bende sizlere söyledim. Ben de görünce şok oldum. Bu hayvanın fare olmadığını söylediler, su maymunuymuş. Hakikatten mahalle halkı olarak çok şaşırdık. İlk defa da su maymunu gördük. Herkes şok geçirdi” şeklinde konuştu. 

Kerem Kiremitçi de, “Ben ilk defa böyle bir hayvan gördüm, biz ilk gördüğümüzde tabi fare sandık. İstişareler sonunda su samuru ya da su maymunu olduğu anlaşıldı. Belediyeden gelen yetkililer de bize su maymunu olduğunu söyledi. Eğer bu hayvanlar çoksa Edirne’nin vay haline diyoruz, yandık” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız