SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Böyle Bir Olay, Hem de Nerede?!

A- A+ PAYLAŞ

Polise başvuran 22 yaşlarındaki genç kız, İnönü Caddesi’nde giderken cinsel içerikli sözlerle sarkıntılık eden bir şahsın, daha sonra kendisini yere yatırdığını, vatandaşların yardıma gelmesiyle kaçtığını öne sürdü.

Polisten verilen bilgiye göre; 22 yaşındaki E.K. adlı kız, İnönü Caddesi Yapı Kredi Bankası önünde (Ticaret ve Sanayi Odası altı, PTT civarı) saat 18.30 sıralarında yürürken, bir kişinin kendisine cinsel içerikli sözlerle taciz edip yere yatırdığını, çevreden vatandaşların gelmesi üzerine kendisini bırakarak kaçtığını söyledi. Polis olayla ilgili olarak, daha sonra Varto doğumlu 22 yaşındaki Ö.A. adlı şahsı yakaladı. Şahıs ifadesinde suçlamaları kabul etmedi. Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız