SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Birşey Olmaz!"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:15:14
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin,AKP tarafından milletvekili aday adaylarının yoklaması için esnaf ve sanatkar teşkilatlarından 39 odanın yoklama yapılmasına davet edilmesini tepki göstererek, “Esnaf ve sanatkar kuruluşları partiler üstüdür” dedi.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Kredi kefalet Kooperatifi’nin 2014 yılı mali genel kurulunda konuşan MESOB Başkanı Şevket Keskin, AKPnin milletvekili aday adaylarının yoklaması için sivil toplum kuruluşları arasına esnaf teşkilatlarını koymasının yanlış olduğunu söyleyerek, “bir siyaset arenasına girdik. Şuarada 2 ay sonra seçim var. Oda başkanlarımızı da aramışlardır. Oğlun gibi evlendireceksin, kızın gibi gelin edeceksin, listeni yukarıda yapacaksın, arkasından esnaf ve sanatkar camiasına diyeceksinki, ‘Ben sandık koydum, siz geleceksiniz 65 kişinin içerisinde 6 tane milletvekili seçeceksiniz.’ Böyle bir düşünce olur mu? Aday adayları arasında 40’ınımı elemişsin, 20’sinimi elemişsin, kimsenin haberi yoktur. Esnaf ve sanatkar teşkilatını oyuncuk yapmaya hiçbir siyasi partinin hakkı yoktur. Esnaf ve sanatkar teşkilatları partiler üstüdür. Kimin milletvekili olacağını genel başkanlar belirliyor. Bugün seçilecek olanlar, açık söylüyorum;  milletin vekili olarak seçilmiyorlar, genel başkan vekili olarak seçilecekler. Genel başkan orada kimi listeye koysa, burada vatandaş gidip istediği partiye oyunu verecek.,’Esnaf ve sanatkar teşkilatları gelsin, kurduğum sandığa milletvekili belirlenmesinde oy atsın’ demek  kadar yanlış ve düşüncesiz, esnaf ve sanatkar camiasına karşı saygısızlık olur. Bunu da yapmamalarını ben diliyorum” diye konuştu.

  Oda başkanlarının üzerine düşen her görevi yerine getirmeye çalıştığını söyleyen Keskin, “En ufak bir şeyde, ‘Şurada bir hatan var’ diyorlar. Olacak tabi. Bunları bırakalım. Gerçek neyse onları söyleyelim, hepimiz biriz, hepimiz kardeşiz. Bugün görev bizim başımızda, yarında sizin başınızda olacak. Biz buraya kök salmış insan değiliz. Yapamadığım an, yapamadığın gün görevimi bırakırım. Onun için arkadaşlar herkes konumunu bilecek, herkes yerini bilecek” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız