SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Birşey Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:29:45
A- A+ PAYLAŞ

Has Parti Malatya Genişletilmiş İl Divan Toplantısı'nda konuşan il başkanı Mustafa Özhüsrev, "Şimdi problemli olmadığımız komşu ülkemizde kalmadı." dedi.
 

Partinin il binasında yapılan toplantıya Has Parti Merkez İlçe Başkanı Bayram Taşkın, ilçe başkanları, belde başkanları ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

"CİDDİ SORUNLAR YAŞIYORUZ"

Has Parti İl Başkanı Mustafa Özhüsrev yaptığı konuşmada, "Ülkemizin, bölge ülkeleri ile olan münasebetlerinde de ciddi sorunlar yaşıyoruz. Bu hükümet çok önemli bir adım attı. Dışişleri Bakanı dedi ki, 'Biz komşularımızla sıfır problem programını gündeme getirdik. Bundan sonra bütün komşularımızla hiç bir problem yaşamayacağız. Onlarla olan ticari ve sosyal münasebetlerimiz, kültürel münasebetlerimiz medeniyet birlikteliğimiz içinde devam edecek' Bizde bundan büyük bir sevinç duyduk ve her yerde bu projeyi destekliyoruz dedik. Ama halen ülkemiz vesayet anlayışından kurtarılamadığı için Batının bize biçtiği rol ile hareket etmemiz, maalesef, komşularımızla sıfır problem şöyle dursun, tam problem, tam sorun şekline dönüştü. Şimdi problemli olmadığımız komşu ülkemizde kalmadı. Bölgenin lideri olabilme, bu medeniyeti bu bölgede ayağa kaldırabilme potansiyeli vardı." ifadelerini kullandı.

"BÖYLE BİR ŞEY OLAMAZ"

"İsrail'in menfaatlerini koruyabilecek, Batı'nın menfaatlerini koruyabilecek, komşumuz, medeniyet birlikteliğimiz olan İran'la sorunu arttıracak bir projeyi bu ülkeye getiriyoruz." diyen Özhüsrev, konuşmasının devamında şunları söyledi; " Bizim şehrimiz de, Malatya'ya getiriyoruz. Bu ülkeyi yönetenler bunu savunmaya çalışıyor. Böyle bir şey olmaz. Bu ülkenin menfaatleri, ancak bu ülkede özgün siyaset anlayışının geliştirilmesi ile mümkün olur. Ancak bu milletin kendi öz değerleriyle, kendi inanç değerleriyle, kendi anlayışı ile milletin kendisi ile siyaset yapılarak olacak bir şeydir." ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız