SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Daha Heyecanlı Oluyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:31:22
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un tecrübeli forvet oyuncusu Aydın Çetin, avantajın kendi ellerinde olduğunu ifade ederek, "Biz öndeyiz, lideriz ve her şey bizim elimizde. 4 maçımızı alırsak zaten şampiyonuz" dedi. 

Takımın üzerinde bir baskı olduğunu dile getiren golcü futbolcu, Pendikspor karşısında alınan mağlubiyeti bu baskıya bağladı. 

Çetin, "Takımın üzerinde büyük bir baskı vardı. Uzun süredir, 5 yıldır bir üst lige çıkmayı isteyen bu takım, ilk defa böyle bir maçla karşı karşıya kaldı. O yüzden belirli bir baskı vardı. Şehirde olağanüstü bir istek vardı ama olmadı" diye konuştu.

"Elimizdeki ilk fırsatı teptik"

Ellerindeki ilk fırsatı teptiklerini ifade eden tecrübeli futbolcu, ellerine daha çok fırsat geleceğini kaydetti. 

Çetin, önlerinde Körfez İskenderun Spor maçının olduğunu hatırlatarak, "İlk fırsatı teptik ama elimize daha fırsatlar gelecek. Bu anlamda önümüzdeki ilk fırsat Körfez İskenderun Spor maçı. İnşallah ceza almayız ve Bayrampaşa maçında taraftarlarımızla beraber oluruz. Her maç olduğu gibi Bayrampaşa maçında da onlara çok ihtiyacımız var. Elimizle bir fırsat teptik ama dediğim gibi daha fırsatlar gelecek. İnşallah o fırsatı tepmeyiz. Böyle daha heyecanlı oluyor. 7 puan önde olduğumuzda sıkıntı olurdu" ifadelerini kullandı.

"Avantaj bizim elimizde"

Tecrübeli golcü, avantajın kendi ellerinde olduğunu kaydederek, kalan 4 maçlarının hepsini kazandıkları taktirde şampiyonluk ipini kendilerinin göğüsleyeceğini söyledi. 

Çetin, lider olduklarını ve her şeyin kendi ellerinde olduğunu belirterek, şunları söyledi: "Avantaj bizim elimizde, biz öndeyiz ve lideriz. Şuanda her şey bizim elimizde. Yeni Malatyaspor lider, o yüzden de her şey bizim elimizde. Biz ne Pendikspor'a ne de Ümraniyespor'a bakacağız. Her maçı aldığımız takdirde zaten şampiyonuz. Bu bizim elimizde olan bir şey."

"Biz daha çok üzülüyoruz"

Pendikspor karşılaşması sonrası yaşanan olayları da değerlendiren Çetin, maçtan sonra yaşananları 'çok kötü' bir durum olarak nitelendirdi. 

Tecrübeli forvet oyuncusu, takımı buraya kadar getirdiklerini ve lider olduklarını hatırlatarak, bir maç üzerinde değerlendirme yapılmaması gerektiğini savundu. 

'Sezon sonunda birlikte kutlama yapıyorsak, şampiyonuz demektir' ifadesini kullanan Çetin, "Pendikspor maçı kazaydı. Biz, taraftarlardan daha çok üzülüyoruz. Şehir uyumuyormuş bizde uyumuyoruz. Biz daha çok üzülüyoruz" şeklinde konuştu. 

Pendikspor karşılaşmasında alınan mağlubiyetin telafisinin olduğunu ifade eden golcü futbolcu, Bayrampaşa maçında taraftarlarla birlikte tur atacaklarına inandıklarını dile getirdi. 

"Pendikspor maçı geride kaldı"

Çetin, Pendikspor karşılaşması sonrası takımda herkesin çok üzüntülü olduğunu kaydederek, futbolcu arkadaşlarıyla birlikte Pendikspor maçının tartışmasını yaptıklarını belirtti.

Pendikspor maçının geride kaldığını ifade eden Çetin, "Pendikspor maçını unuttuk. Ligin bitimine 4 hafta kaldı. Kısa bir süre kaldı ve bunun üzerinde çok fazla durmaya gerek yok. Çünkü bunun üzerinde çok durursak, önümüzdeki maçı da kaybederiz. O nedenle tamamen Körfez İskenderun Spor maçına konsantre olmalıyız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız