SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Böyle de Olur mu?

A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi'nin Kız Meslek Lisesi kavşağı İnönü Caddesi bağlantısından çıkışındaki tek şerit, akşam trafiğin en yoğun olduğu saatte, bir dershaneye eşya getiren kamyonun yükünü boşaltması için trafiğe kapatılması tepki yarattı.

Yandaki fotoğraflar, 27 Temmuz Cuma akşamı saat 20.30 sıralarında Görüş Gazetesi Muhabiri Levent Barış tarafından çekildi. İnönü Caddesi'nin batı yönünden gelenlerin Malatya Lisesi tarafına ulaşmalarını sağlayan, alt geçitler nedeniyle zaten daraltılmış olan, 1 aracın sığabileceği yol, hem de yetkililerin gözetiminde trafiğe kapatılmıştı.

Caddenin girişine çekilen bir Trafik Polis aracı, araçların dönüşünü engelleyip yolu trafiğe kapatırken 50 metre yukarıda, söz konusu dershaneye eşya getiren kamyon, büro malzemelerinden oluşan "acil (!)" yükünü indirmekteydi.

Milli Egemenlik Caddesi'ne girmek isteyen, ancak polis aracı ve ilerde yük boşaltan kamyonu gören bazı vatandaşlar bu duruma tepki göstererek, "Bildiğimiz kadarıyla daha geniş yollarda bile trafiğin yoğun işlediği saatlerde yük indirilmesine izin verilmiyordu. Ancak, akşamın en işlek saatlerinde, bir araçtan başka geçişe imkan vermeyen yol, hem de trafik polisinin gözetiminde kapatılmış. Bu doğru bir uygulama değil. Gece yarısından sonra boşaltma işlemi yapılabilir, trafik engellenmezdi." diye konuştular.

Bu arada, aracıyla yolu kesen trafik ekibinin, "hazır gelmişken" yoğun araç trafiğinin olduğu bu dönemde, üstüne üstlük İnönü Caddesi üzerinde "rastgele durdurdukları" araçlarda "denetim" yapmaya başlaması, vatandaşları daha da şaşırttı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız