SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Devlet Yönetimi Olmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:13:21
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkan vekili Oktay Vural, Türkiye'nin gidiş hattı karşısında, milletin iradesine talip olduklarını söyledi. 

MHP Malatya İl Teşkilatı, MHP Grup Başkan vekili Oktay Vural'ın katılımıyla Hekimhan'da miting yaptı. 

Vural, Türkiye'nin içerisinde bulunduğu süreç ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sınırımız kevgire dönmüş. Gelen gidiyor, gelen vuruyor. Böyle bir devlet yönetimi olmaz. Kim koruyacak bizi? Terör gruplarının sınırlarımızdan istediği gibi girip, çıktığı, her türlü kaçakçılığın yapıldığı bir ülke. Bir ülke düşünün ki, silahlarıyla teröristlerin kalmasına izin veriyor. O bakımdan bu tablo, Türkiye Cumhuriyetini yöneten hükümetin, Türkiye'yi ne kadar aciz içerisinde bıraktığını ortaya koyuyor" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin önemli bir seçim süreci içerisinde olduğunu ifade eden Vural, "Burada hangi partiye oy verilirse verilsin; ister CHP'ye, ister AKP'ye, isterse Saadet Partisine oy verilsin. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak mesajlarımızı bütün milletimize iletiyoruz. Türkiye'nin bu gidiş hattı karşısında, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu bu milletimizin iradesine talibiz" diye konuştu. 

Vural, milletin arasına etnik kimlik ve mezhep fesadının sokulmaya çalışıldığını kaydederek, "İnsanlarımız etnik kimlik ve mezheplere karşı ayrıştırılmak ve bu ayrışma neticesinde de çatıştırılmak istenmektedir. Bu durum, milleti var yapan milli ve manevi değerleri ortadan kaldırmak demektir.  Birçok yerde, "30 Mart'tan sonra özerkliği inşa edeceğiz" diyenlere karşı, biz doğulusu batılısı, kuzeylisi güneylisi olarak milletimizin bir, Cumhuriyetimizin bir ve bütün olduğunu haykırıyoruz" dedi. 

MHP Malatya İl Başkanı Avukat Arif Yıldız ise, Milliyetçi Hareket Parti'nin Hekimhan'a değer verdiğini her zaman gösterdiğini belirtti.

Hekimhan'dan, MHP'nin kendilerine verdiği değerin karşılığını istediklerini ifade eden Yıldız, 30 Mart seçimlerinde büyükşehir ve Hekimhan'dan zaferle çıkacaklarını söyledi. 

"SİZLERİN DESTEĞİYLE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ"

MHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Fikret Şinasi Kazancıoğlu, güzel hizmetler yapmak için görev istediklerini kaydetti.

Kazancıoğlu, Hekimhanlıların desteklerini istediklerini belirterek, "Ben ve Taner Özhan kardeşim aynen sizler gibi helal ekmek peşinde koşuyoruz. Sizleri en iyi şekilde temsil etmek ve en iyi şekilde çalışmak için, sizlerden görev ve yetki istiyoruz. Allah şahit, sizlerin başını yere eğdirmeyeceğiz. Ben sizlere güveniyorum çünkü Hekimhan farkındalığı olan bir ilçe. Hekimhan'ın yerinin altı da üstüde zengin. Hekimhan insanının da yüreği çok zengin" diye konuştu. 

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Hekimhan mitinginin ardından belde ve köyleri ziyaret etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız