SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Böyle İşlerde Görmek İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, derneğe hizmet binası alarak hediye eden Vali Halil İbrahim Daşöz ve 91 Bin Dev Öğrenci Projesi Yürütme Kurulu'ndaki öğrenci ve öğretmenlere kahvaltı verdi.

Kahvaltı öncesinde konuşan Vali Halil İbrahim Daşöz, "91 Bin Dev Öğrenci ilimizde faaliyetlerde bulunan bütün şehit ve gazi derneklerine yardımcı olmaya çalışıyor. Çok güzel çalışmalar yapılıyor. Şehit ailelerine ve gazilerimize hiç kimse borcunu ödeyemez. Şehit ailesi ve gazilerle birlikte olmak bizim için büyük bir onur" dedi.

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç ise, "91 Bin Dev Öğrenci, derneğimize bir daire satın almışlar. Öğrencilerimizi derneğimizde ağırlamak istedik. Bugüne nasip oldu. Valimizin şehit ve gazi ailelerine yaklaşımı hiçbir zaman unutulmayacaktır. Öğrencilerimizi her zaman böyle güzel işlerde görmek istiyoruz" diye konuştu.

Öğrenciler ise dernekte bulunmaktan dolayı mutlu olduklarını söyleyerek, şehit ailelerine ve gazilere her zaman yardımcı olacaklarını ifade etti.

Malatya Önce Vatan Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Ahmet Keskinkılıç tarafından günün anısına Vali Daşöz'e, öğretmenlere ve öğrencilere kitap hediye edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız