SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Böyle Olur mu?"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:34:12
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, hazırladığı projelerin görselleriyle kamuoyunun karşısına çıktı. Katıldığı televizyon programında projelerini anlatan İnci, gösterdiği ilginç fotoğraflarla da Malatya Belediyesi’ni eleştirdi. 

Seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü belirten CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “Biz genel bir kabul görüyoruz. İnsanlar artık bu işi bizim yapabileceğimizi görüyorlar” dedi. 

“YAPAMAZSANIZ ALTINDA KALIRSINIZ”

İnci, büyükşehri yönetmenin çok ciddi bir iş olduğunu kaydederek, “Ben köyleri gezdikçe bunu bir kez daha görüyorum. Çok büyük vebali var. Bu işe talip olan kişinin ciddi sorumlulukları var. Yapamazsanız altında kalırsınız” diye konuştu. On yıllık belediyecilik deneyimi olduğunu anlatan CHP’li Hakan İnci, Malatya Büyükşehir Belediyesi’ni yönetebilecek bilgi, birikim ve tecrübeye sahip olduğunu vurguladı. 

ENGELLİ YAŞAM MERKEZİ

Projelerini anlatan İnci, belediyenin 16.00-18.00 saatleri arasında uygulayacağı Açık Kapı uygulaması, Konuk Evi, Yaşlılar Köyü gibi projeleri hakkında bilgiler verdi. İnsan odaklı, sosyal belediyecilik yapacaklarını ifade eden Hakan İnci, “Şu anda Malatya’da 69 bin engelli var. Engellilerin yaşam standartlarını ailesi kadar sağlayacak bir engelliler merkezi kuracağız” diyerek, kuracakları Engelli Yaşam Merkezi’nin görsellerini gösterdi ve merkez hakkında detaylı bilgiler verdi.

TAZİYE EVLERİ BİLE YAPILMAMIŞ 

Taziye için belediye tarafından kurulan çadırların yetersiz olduğunu belirten CHP’li İnci, “Malatya halkının layık olmadığı bir uygulama. 2014 Malatya’sında böyle bir uygulama olmaz. Bugün Ağrı’da 14 taziye evi yapıldı. Kahramanmaraş Belediyesi yapmış. Bunlar da AKP’li belediyeler. Peki Malatya Belediyesi neden yapmadı? Bunu da biz yapacağız. Bunlar basit işler, ama yapılmamış” dedi. Malatya’ya yapılacak taziye evlerinin görsellerini kamuoyuyla paylaşan İnci, yapılacak 30 civarında taziye evinin Malatya’ya yeterli olacağını söyledi.  

BÖYLE KALDIRIM OLUR MU? 

İnci, Malatya’nın her yerini gezdiğini, özellikle kaldırımlarda bir anormallik gördüğünü belirterek, caddelerde çektiği bazı fotoğrafları paylaştı. Kaldırımın çöp tenekesi ile kesildiği bir fotoğrafı gösteren İnci, “Burada yürüyorsunuz, önünüze bir çöp tenekesi çıkıyor. Araç trafiğinin olduğu yola inmek zorunda kalıyorsunuz, sonra tekrar kaldırıma çıkıyorsunuz. Bunu yapan arkadaşlar, mantığını bana anlatsınlar. Geçici bir durum bile olsa yarın bundan dolayı bir trafik kazası olsa, birinin canı yansa, bunun hesabını kim verecek?” ifadelerini kaydetti. 

Kaldırımın ortasında direk, ağaç, çöp bidonu bulunan başka fotoğraflar da gösteren İnci, sokakların yanlış planlandığını söyledi. 

ESENLİK’TE ÇAKIR BROŞÜRLERİ DAĞITILIYOR 

Esenlik marketlerinde Ahmet Çakır’ın seçim broşürlerinin dağıtıldığını belirten CHP’li Hakan İnci, buna tepki göstererek, “Bunlar Esenlik marketlerinde dağıtılıyor. Esenlik böylece siyasete alet ediliyor. Buna son vermeleri lazım” diye konuştu. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız