SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Böyle Yıkıyorlar!.'

A- A+ PAYLAŞ

Uzun yıllar Malatya sanayisi ve ekonomisinin can damarı olma özelliğini taşıyan ve özelleştirme kapsamına alındıktan sonra özelleştirme kapsamında İngiliz- ABD ortaklığındaki BAT şirketine satılan daha sonra ise yaklaşık 20 milyon lira civarında bir bedelle Kays Yapı Endüstri ve Ticaret A.Ş.’ye satılan Tekel Fabrikası alanında gereken önlemler alınmadan gerçekleştirilen yıkım işlemi eleştirilere neden oldu.

Gereken güvenlik önlemleri alınmadan ve uyarı levhaları konulmadan yapılan yıkım işlemi çevre sakinlerinin yanı sıra araç ve yayalar içinde büyük tehlikeler oluşturuyor.

Çevre sakinleri; “Yıkım yapılırken ne bir güvenlik önlemi var ne de uyarı levhası. Ayrıca yıkım esnasında sulama yapılmaması da tozların evlerimizin, işyerlerimizin içlerine kadar doluyor. Hatta göz gözü göremeyecek duruma da geliyoruz. Böylesi yıkım ancak insanlarına değer vermeyen yöneticilerin olduğu ülkelerde olur” diyerek gereken uyarıları yapmayan yerel yöneticileri kınadı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız