SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Böylesi de Hiç Görülmemişti!..

A- A+ PAYLAŞ

Uyuşturucu operasyonuna giden sivil polis ekibinin önü, silahlı şahısların bulunduğu bir minibüs tarafından kesildi.. Polislerin kimliğini açıklamalarından sonra da araçtan inenlerin polise saldırdıkları ve gözaltına alındıkları, ancak adliyece serbest bırakıldıkları

Emniyet Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre; bir istihbaratı değerlendiren Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Narkotik Büro ekibi, operasyon için Yeşiltepe Gazi Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi Milli Egemenlik İlköğretim Okulu yanına geldiklerinde, ekip otosunun önü bir minibüs tarafından kesildi. Geçtiğimiz Perşembe günü saat 15.00’de meydana gelen bu olayın devamında, polis otosunu durduran minibüsten inen 26 yaşındaki H.M.A. adlı şahıs, elindeki silahı polislere doğrulttu. Narkotik görevlileri, polis olduklarını söyleyince, H.M.A.’nın elindeki silahı yakındaki evin çatısına, üzerindeki bıçağı da yere attığı, görevli polislerden H.D.’nin silahı alıp ekip otosuna getirmek isterken, minibüsten inen 4-5 kişinin polis ekibine saldırdığı, bunun üzerine polis ekibinin el koyduğu silahı olay yerinden “kaçırdığı”, takviye ekiplerle operasyon başlatıldığı, ilk etapta H.M.A. ile C.A. adlı zanlıların yakalandığı, daha sonra da olaya karışan K.D., Ü.Ö. ve M.Y. adlı zanlıların yakalanarak gözaltına alındıkları bildirildi. Bu kişilerden M.Y.’nin, asker olduğu için Merkez Komutanlığı’na teslim edildiği, olayların polis tarafından görüntülendiği bildirildi.

PEKİ SONUÇ?
Operasyona giden polis ekibinin önünü kesip silah çektikleri, karşı koydukları öne sürülen 4 şahsın “Silahla Tehdit, Görevli Memura Toplu Mukavemet, Görevini Engellemek, Darp ve Suç Delilini Karartmak” suçlamasıyla adliyeye gönderildikleri, ancak serbest bırakıldıkları, polisin açıklamasında yeraldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız