SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Boynuma Sarılıyorlar'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM Dış İlişkiler Komisyonu üyesi Mehmet Şahin, yabancı milletvekillerinin boynuna sarılarak, Başbakan Tayyipp Erdoğan'a selam ve saygılarını gönderdiklerini söyledi.

AKP İl Teşkilatı binasında yapılan Halk Günü'ne katılan Milletvekili Mehmet Şahin, yeni teşvik paketinin açıklanmasının ardından dünya devi şirketlerin Türkiye'de yatırım yapmak için sıraya girdiğini belirtti. Yeni paketten dolayı Malatya'nın en fazla teşvikten yararlanacak olan iller arasında bulunduğunu söyleyen Şahin, Malatya'nın bir cazibe merkezi olacağını da şimdiden söyleyebileceğini kaydetti.

Kendisinin aynı zamanda TBMM Dış İlişkiler Komisyonu üyesi olduğunu hatırlatan Şahin, Malatya'yı bir dünya kenti yapmak için de uğraşlar verdiğini ve Malatya ile ABD'nin Baton Rouge kenti ile kardeş şehir olması içinde girişimde bulunduğunu aktararak, Baton Rouge Belediye Başkanı Ms. Holden'i Malatya'ya davet ettiğini kaydetti.

Yabancı ülkelerde katıldığı toplantılarda Türkiye'ye yoğun bir ilgi gördüğünü vurgulayan Milletvekili Şahin, "Yeminle söylüyorum, yabancı parlamenterler gelip boynuma sarılıp, Sayın Başbakan'a selam ve saygılarını gönderiyor" dedi.

Şahin, mayınların temizlenmesi konusunda ise haksız eleştirilerin yapıldığını hatırlatarak, "Biz öncelikle mayınların Milli Savunma Bakanlığı tarafından temizlenmesini istiyoruz" ifadesini kaydetti.

AKP İl Başkanı Mustafa Şahin de, hiçbir siyasi partinin yapamadığını AKP'nin yaptığını söyleyerek, her hafta bir milletvekilinin partide düzenlenen Halk Günü'ne katılarak, vatandaşları dinlediğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız