SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Boynumuzun Borcu'

A- A+ PAYLAŞ

Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret eden milletvekilleri Mücahit Fındıklı ve Ömer Faruk Öz, burada yapılan toplantıya katıldılar. Toplantıdan sonra organize sanayi bölgeleri paftalarında inceleme yapıldı ve istişarelerde bulunuldu.

Ticaret ve Sanayi Odası Başkana Hasan Erkoç, 1. Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Remzi Yaşar, KOSGEB Müdürü Murat Seki, Organize Sanayi Bölgesi İş Adamları Derneği Başkanı Ali Abbas Daşan ile MTSO meclis üyeleri ve sanayicilerinde katıldığı toplantıda sorunlar ve yapılması gerekenler ele alındı.

 Ticaret ve Sanayi Odası Başkana Hasan Erkoç yaptığı konuşmada, "12 bin 500 dönüm alan olan 3. organize sanayide yatırımcılara tapu verme aşamasına geldik. Gelen yatırımcıya yok demek lüksümüz yoktu. 15 yıl yatırım yapacak yer ayarlanmış oldu. Bugüne kadar 550 başvuru yapıldı. 65 yer tahsisi yapıldı. 35'inin 100 milyon dolar yatırımı olacak" diyerek, 3. Organize Sanayi Bölgesinin altyapı ihalesi biran önce yapılması gerektiğini söyledi.

 "4. TEŞVİK BÖLGESİNE ALINDI"
Milletvekili Ömer Faruk Öz ise, "Geçtiğimiz dönemde ilimizde sanayi ve ticaret alanında önemli merhaleler kat edildi. 4. teşvik bölgesine alındı. 1. organize sanayinin devamı 3. Organize Sanayi Bölgesine 12 bin 500 dönüm alan ayrıldı" diyerek, istihdamı en çok kim sağlayacaksa ona daha fazla imkan tanımak gerektiğini kaydetti.

 "BOYNUMUZUN BORCU"
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabi Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu Başkanı ve Malatya milletvekili Mücahit Fındıklı da, 'sorunları çözmek boynumuzun borcu" diyerek şunları söyledi; "Oda başkanı iken de, milletvekili iken de organize sanayi bölgeleri konusunda birçok çalışma yaptık. Ancak, şimdi komisyon başkanı olunca, buraların sorunlarını çözmek boynumuzun borcu oldu. Eğer burada bir sorun olursa, önce vebali benim boynuma olacaktır" dedi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız