SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Yavru Kediyi Yağmur İpten Aldı

0
Güncellendi - 2020-07-16 04:09:43
Yavru Kediyi Yağmur İpten Aldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da boynuna ip dolanan ve boğulma tehlikesi geçiren yavru kediyi, 9 yaşındaki Yağmur çevredeki vatandaşların yardımı ile kurtardı.

Kent merkezindeki bir pasajın çatı kısmında kabloya dolanan yavru kediyi gören vatandaşlar, kediyi kurtarmak için uğraştı. Kedinin düşmemesi için de uğraşan vatandaşlar, gittikçe kabloya dolanan kedinin boğulmaması için yoldan geçen 9 yaşındaki Yağmur'dan yardım istediler. Çevredekilerin sırtına çıkan Yağmur, ipe dolanan yavru kediyi kurtararak aşağı indirdi.

Boğulmaktan son anda kurtulan yavru kediye esnaf su ve yem verirken, Yağmur'a da teşekkür ettiler.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Sema Ergün (3 yıl önce)
    Oradaki duyarlı insanların hepsini teşekkürler. İyi insanların çoğalması dileklerimle...???????
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed Seccad Erkut (3 yıl önce)
    Çocuktan da isteniyormuş demek ki, temiz kalpli Yağmur?
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (3 yıl önce)
    Tebrikler yağmur, iyi yürekli yağmur
    0
    0
    Yanıtla
  • Elif Ebrar (3 yıl önce)
    Yağmurcuğum canım kızım o merhametli yüreğinden, o şefkatli ellerinden öpüyorum. Allah seni ailene bağışlasın. Tabi yağmura omuz veren hemşehrilerimize teşekkür ediyorum.
    0
    0
    Yanıtla