SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Boyraz Göreve Başladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:30:28
Boyraz Göreve Başladı
A- A+ PAYLAŞ
 
Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliğine Bölge Müdürü olarak atanan Ahmet Boyraz, Genel Müdürlük Müşavirliğine atanan Naci Bedir’den görevi aldı. Gerçekleşen devir teslim töreninde Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliği Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri ile Bölge Müdür Yardımcıları Taner Kantık ve Veysel Altınok hazır bulundular. 
 
Törende söz alan Naci Bedir, “Kendi arzu ve isteğimle Genel Müdürlüğümüz Müşavirlik görevine atanmış bulunmaktayım. Gönül rahatlığıyla Ankara Bölge Müdürlüğü’nü Ahmet Bey’e teslim ediyorum. Kendisi daha iyi görevlere layık bir arkadaşımdır. Bölge Müdürlüğümüzü bulunduğu seviyeden daha iyi yerlere taşıyacağından eminim. “ dedi. 
 
Görevi teslim alan Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Birliği Müdürü Ahmet Boyraz ise , “Bir yıl içerisinde ikinci defa devir teslim töreni yapmaktayım. Naci Bey’in daha önce Kayseri Bölge Müdürlüğünde nasıl gayretli çalıştığını hepimiz çok iyi biliyoruz.Biraz daha yakın çalışınca bunu daha da net gördük.Kayseri’ deki işlerini bildiğim için bir an önce Kayseri’ye gitmek istemesine hak veriyorum.Sıfır problemli bir Bölge Müdürlüğü bırakmıştı kendisi bana bundan dolayı teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki hayatında başarılarının devamını diliyorum.” dedi. 
 
Tarım Kredi Kooperatifleri Ankara Bölge Müdürü Ahmet Boyraz tarafından Naci Bedir’e hizmetlerinden dolayı plaket verildi. Ankara Bölge Müdürü Ahmet Boyraz daha sonra Bölge Birliği servislerini gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
 
Malatyalı olan Boyraz, Tarım Kredi Kooperatifleri Malatya Bölge Birliği'nde de bölge müdürü olarak görev yapmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız