SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Bozan ve Kömürlük'e Alt Yapı

0
Güncellendi - 2016-06-07 18:35:08
Bozan ve Kömürlük'e Alt Yapı
A- A+ PAYLAŞ

  • MASKİ Arguvan'ın Bozan ve Kömürlük Mahallelerine kanalizasyon ve içmesuyu şebekesi ile fosseptik yapacak.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yaz aylarının gelmesiyle birlikte Malatya genelinde içmesuyu, kanalizasyon ve yağmursuyu drenaj hattı alt yapı çalışmalarına hız verdi. Çalışmalar kapsamında Arguvan İlçesi Bozan ve Kömürlük Mahallelerine 4.000 metre kanalizasyon hattı, Bozan ve Doydum Mahallelerine 9.900 metre içmesuyu hattı döşemesinin yanı sıra yeni fosseptik çukurları yapılacak. Her iki mahalleyi ziyaret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, sorumluluk sınırları içinde olan her bölgeye MASKİ’nin hizmetinin gideceğini ifade etti.

Bozan Mahallesi’ne Ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, Arguvan İlçesi Bozan Mahallesi’nde yapılacak olan çalışma ile ilgili halkın görüş ve düşüncelerini almak için mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Bozan Mahalle Muhtarı Hatun Yılmaz, “35 yıllık şebekeden su içiyoruz. Su kaynaklarının tamamı bir araya getirildi. Boruların yenilenmesiyle birlikte bizlerde rahata kavuşmuş olacağız. MASKİ Genel Müdürümüz bizlere kanalizasyon sözünü verdi. Sokaklarımız dar olduğu için aynı anda kanalizasyon ve içmesuyu şebeke hattının döşenmesi gerekiyor. Aksi halde birini önceden yapıp diğerini sonradan yaparsak boruları kırmış oluruz. Genel müdürümüze rica ettik. Sağ olsun bizi kırmadılar.  2016 yılı içinde çalışma başlayacak. Emeklerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır’a, MASKİ Genel Müdürü Sayın Dr. Özgür Özdemir’e ve ekibine teşekkür ediyorum” dedi. MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, “Sokakların dar olmasından dolayı içmesuyu ve kanalizasyon hattını birlikte yapmayı planlıyoruz. Dolayısıyla bir kazı ile işi bitirmiş olacağız. 3-4 aylık bir süre içinde işi tamamlamış olacağız. Mahallemize hayırlı olsun” diye konuştu.

Kömürlük Mahallesi’ne Ziyaret

MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir, çalışmaların olacağı bölgeyi ve fosseptik çukurunun yapılacağı yeri tespit etmek için Bozan Mahallesi ziyaretinin ardından Kömürlük Mahallesi’ni ziyaret etti. Kömürlük Mahalle Muhtarı Muharrem Karael, “Kanalizasyonumuz yıllardır yoktu. Genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Şuana kadar bizleri mağdur etmedi. Yeni yapılacak çalışma ile sorunumuz tamamen ortadan kalkmış olacak. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Çakır ve MASKİ’ye teşekkür ediyorum” dedi. Malatya Büyükşehir Belediyesi MASKİ Genel Müdürü Dr. Özgür Özdemir ise, “Mahallemizin kanalizasyon hattı ve fosseptik sıkıntısı vardı. Yeni fosseptik kuyusu yaparak tüm mahallenin kanalizasyonunu buraya bağlayacağız. Mahallemizin kanalizasyon sorunu yapacağımız çalışmanın ardından tamamen ortadan kalkmış olacak” diye konuştu.

Bülten

a5

a7

a6

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız