SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Briç Ligi Başlıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:13:53
Briç Ligi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

 Briç Malatya İl Temsilcisi Bayram Acar, Malatya Briç Ligi'nin hafta sonu başlayacağını bildirdi. 

Acar, yoğun bir lig maratonuna gireceklerini belirterek, “2012-2013 Malatya Briç Ligimiz 13 Ekim Cumartesi günü başlayacak. 10 takımımız lige müracaat etti. Uzun ve çekişmeli bir lig olacak. Lig sonunda da İzmir’de gerçekleştirilecek olan Türkiye Şampiyonasında iki takımımız Malatyayı temsil edecek. İki takımı belirlemek için 3 ay sürecek olan yoğun bir lig maratonuna başlayacağız. Bütün takımlarımıza başarılar diliyorum” dedi.

Malatyanın briç sporunda önemli başarılar aldığını anımsatan Acar, şunları ifade etti: “Malatya’da briç sporunda son yıllarda başarılı sonuçlar alıyoruz. Son olarak Malatya Briç Spor Kulübü geçtiğimiz sene Türkie Kulüpler Şampiyonasında Türkiye üçüncüsü oldu. İlk defa Güneydoğu ve Doğu Anadolu’dan bir il briç takımı ilk 3’e girdi. Gerçekten iyi sporcularımız var. Ama Malatya’da ne yazık ki her spor branşına olduğu gibi briç sporu da kaderine terk edilmiş durumda. İnsanlar kendi çabalarıyla bu faaliyetleri yürütüyorlar. Batıda briç takımlarının çok özel ve güçlü sponsorları var. Dolayısıyla iyi takımlar kuruyorlar. Ve şampiyonalara gittikleri zaman sporcuların ve kulüplerin masraflarını sponsorlar karşılıyor. Malatya’da bu oldukça eksik. İlimiz de belirli bir takım şirketlerin, iş adamlarının desteklerini bekliyoruz.”

Türkiye Briç Federasyonu seçiminde Malatya’dan 4 delegenin oy kullanacağını kaydeden Acar, “Türkiye Briç Federasyonunun seçimi 10 Kasım’da Ankara’da gerçekleştirilecek. Malatya Briç Spor Kulübü 2 delege, Malatya Basketbol ve Sancaktar Spor Kulübü ise 1’er delege ile toplamda 4 delege Malatya’dan oy kullanacak. 10 Kasım’da kulüplerimizin temsilcileri Ankara’da oylarını kullanacaklar. Adaylar tam netleşmedi birisi hariç. Biz Malatya Briç sporu için en iyi kimin hizmet edeceğine inanıyorsak toplu halde o adaya oyumuzu vereceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız