SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Briç Ligi Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:33:45
Briç Ligi Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Briç İl Temsilciliği'nin organize ettiği  Briç Ligi sona erdi. Ligi Gençlikspor takımı birinci olarak tamamladı. Lig'de Malatya Briç Spor Kulübü ikinci, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü ise üçüncü oldu. Malatya Briç Spor Kulübü ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü'nün 23-28 Şubat tarihlerinde İzmir'de yapılacak olan Kış Dörtlü Takımlar Türkiye Briç Şampiyonasına katılacak. 
 
Briç Malatya İl Temsilcisi Bayram Acar, yaptığı değerlendirmede,  "Aralık ayında başlattığımız ligimiz sona erdi. Ligimizde Gençlikspor kulübümüz birinci oldu. Malatya Briç Spor Kulübümüz ligi ikinci tamamlarken, 1932 Malatya Gücü Spor Kulübümüz ise üçüncü oldu. Lig müsabakalarımız çok heyecanlı geçti. Bu anlamda bütün takımlarımızı tebrik ediyorum. Malatya Briç Spor Kulübü ile 1932 Malatya Gücü Spor Kulübü İzmir'de yapılacak olan Kış Dörtlü Takımlar Türkiye Briç Şampiyonasına katılacak. takımlarımıza başarılar diliyorum. Geçen sene Malatya olarak briçte Türkiye üçüncülüğü sevincini yaşadık. Bu sezonda İzmir'de yapılacak olan Kış Dörtlü Takımlar Türkiye Briç Şampiyonasına katılacak olan takımlarımızı belirledik. Takımlarımızın buradan da iyi bir dereceyle döneceklerine inanıyorum" ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız