SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Briç Şampiyonası Sona Erdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:08:50
Briç Şampiyonası Sona Erdi
A- A+ PAYLAŞ

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Açık İkili Briç Bölge Şampiyonası sona erdi.

Türkiye Briç Federasyonu’nun 2013 yılı faaliyetleri kapsamında Malatya’da yapılan Doğu ve Güneydoğu Anadolu Açık İkili Briç Bölge Şampiyonası iki gün sürdü.

Avşar Otel’de düzenlenen ve 140 sporcunun katıldığı şampiyonada, ele aşaması 10’ar borddan 5 seans halinde, final aşaması 2 seans barometre şeklinde yapıldı.

Şampiyona sonucunda, Yusuf İşitmez-Tevfik Gürkan ikilisi birinciliği elde etti. Ekrem Özcikan-Mehmet Şerif Camcı ikilisi ikinci, İbrahim Mumcuoğlu-Cemal Narin ikilisi ise üçüncü oldu.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Açık İkili Briç Bölge Şampiyonasıyla ilgili açıklamada bulunan Türkiye Briç Federasyonu Güney ve Doğu Anadolu Bölge Temsilcisi Kenan Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Açık İkili Briç Bölge Şampiyonasına 140 sporcunun katıldığını kaydederek, iki gün süren şampiyonada çekişmeli maçların oynandığını belirtti.

Erdoğan, Malatya’nın şampiyonaya en iyi şekilde ev sahipliği yaptığını ifade ederek, “Doğu ve Güneydoğu Anadolu Açık İkili Briç Bölge Şampiyonası Malatya’da yapıldı. Malatya, İstanbul, Ankara, Mersin, Adana, Diyarbakır ve Gaziantep’ten 140 sporcunun katıldığı şampiyona çok güzel geçti” dedi.

Erdoğan, sporcular için Nemrut ve Aslantepe gezileri düzenlendiğini de sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız