SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Briçte Kupa Günü

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:44:22
Briçte Kupa Günü
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kış Dörtlü Briç Ligi sona erdi.

Briç Malatya İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ve 4 ay süren Kış Dörtlü Briç Ligi sona erdi.

Briç Ligi’nin sona ermesinin ardından Malatya Briç Spor Kulübü’nde kupa ve madalya töreni düzenlendi.

Ligi birinci tamamlayan Malatya Briç Spor Kulübüne, kupa ve madalyasını Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Sabit Duman takdim etti.

Lig ikincisi İnönü Üniversitesi Akademi Spor Kulübü, madalya ve kupasını Malatya İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Erkan Pehlivan’ın elinden aldı.

Ligi üçüncü tamamlayan Malatya Basketbol Spor Kulübüne ise madalya ve kupasını Briç Malatya İl Temsilcisi Bayram Acar verdi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız