SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Broşürlü Uyarı

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:32:19
Broşürlü Uyarı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri, vatandaşları trafik kurallarına uymaları için el broşürü ve afişlerle bilgilendirmeye çalışıyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesi ekipleri tarafından Ramazan Bayramı tatili süresince ve sonrasında sürücü, yolcu ve yayaların, düzenli ve güvenli bir trafik ortamı içinde seyahat etmelerini ve huzurlu bir şekilde trafik akışını sağlamak ve trafik kazalarını engellemek için yoğun bir bilgilendirme çalışması yürüttü.

Trafik ekiplerince İnönü Caddesi, Atatürk (Kışla) Caddesi ve Çevreyolunda, “Emniyet Kemeri Sizi ve Sevdiklerinizi Hayata Bağlar, Kaskınız Kaskonuzdur, Trafik; Sevgi, Saygı ve Hoşgörüyle Güzeldir, Yavaş git Ömrün Uzasın! Kemerini Tak Kayıtsız Olasın, Trafikte; Sakin, Sabırlı ve Hoşgörülü olalım, Hayattan HIZ ’la uzaklaşmayın” şeklindeki uyarıcı ifadelerin yer aldığı afişler asıldı.

Trafik ekipleri, bayram öncesi, bayramda ve bayram sonrasında mezarlık çıkışlarında vatandaşlara trafikle ilgili el broşürleri dağıtırken, emniyet kemeri ve hız kontrolü konusunda da uyarılarda bulunup, bu konulara ilişkin bilgilendirme amaçlı olarak sürücülere el broşürleri verdiler.

Trafik ekiplerinin bayram süresince sürücülerin aşırı hız yaptığı bölgelerde başta hız ihlalleri olmak üzere hatalı sollama, yakın takip, kırmızı ışık ihlali, emniyet kemeri kullanımı gibi denetimler gerçekleştirdikleri kaydedildi.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız