SON DAKİKA
SON DEPREMLER

BtcTurk Yeni Malatyaspor Telafi Peşinde

0
Güncellendi - 2019-12-13 16:45:20
BtcTurk Yeni Malatyaspor Telafi Peşinde
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’deki 7 haftalık yenilmezlik serisi 14.haftada Demir Grup Sivasspor karşısında evinde aldığı mağlubiyetle sona eren BtcTurk Yeni Malatyaspor, bu yenilgiyi Beşiktaş maçında telafi etmek istiyor.

Ligde geride kalan 14 haftada 5 galibiyet, 5 beraberlik, 4’te mağlubiyetle 20 puan toplayan ve sekizinci sırada yer alan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14 haftada 8 galibiyet, 3 beraberlik, 3’te mağlubiyetle 27 puan toplayan ve ikinci sırada bulunan Beşiktaş ile 15 Aralık Pazar günü saat 19.00’da Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek.

Ligde 6.haftada deplasmanda Antalyaspor’a kaybettikten sonra 7 haftalık bir yenilmezlik serisi yakalayan BtcTurk Yeni Malatyaspor, 14.haftada sahasında Demir Grup Sivasspor’a 3-1 mağlup oldu. Ligde üst üste aldığı 4 beraberliğin ardından mağlup olan ve 5 haftadır kazanamayan sarı kırmızılı takım, Beşiktaş deplasmanından galibiyetle dönerek, hem Demir Grup Sivasspor karşısında sahasında aldığı mağlubiyeti telafi etmek hem de kötü kazanamama serisini sonlandırmak istiyor.

BtcTurk Yeni Malatyaspor’un son 5 maçlık performansında galibiyet bulunmuyor. Sarı kırmızılılar, son 5 lig maçında 4 beraberlik, 1’de mağlubiyet aldı. BtcTurk Yeni Malatyaspor’un ligde 5 haftalık performansı şöyle:

10.hafta Kasımpaşa-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 2-2

11.hafta Göztepe-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 1-1

12.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Fenerbahçe: 0-0

13.hafta Gençlerbirliği-BtcTurk Yeni Malatyaspor: 3-3

14.hafta BtcTurk Yeni Malatyaspor-Demir Grup Sivasspor: 1-3

 DEPLASMANDA 9 PUAN TOPLADILAR

BtcTurk Yeni Malatyaspor, Süper Lig’de şuana kadar 7 deplasman karşılaşmasına çıkarken, bu maçlarda 9 puan toplayabildi.

Sarı kırmızılılar, 7 deplasman maçında 2 kez galip gelirken, 3 karşılaşmada berabere kaldı ve 2 maçı ise kaybetti.

 Deplasman galibiyetlerini MKE Ankaragücü ve İttifak Holding Konyaspor karşılaşmasında elde eden BtcTurk Yeni Malatyaspor, deplasmanda 13 gol kaydederken, kalesinde ise 11 gol gördü.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • 44 FFM (4 yıl önce)
    Hakem faktörün unutmayalim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    Kendi oyunumuzu oynarsak en az beraberlik alırız.Ancak rakibi beklersek işimiz zor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (4 yıl önce)
    Beşiktaş sivastan daha kolay bir rakip disiplinli ve haddimizi bilerek oynarsak maçı kazanabiliriz ama sivas karşısında oynadığımız gibi dağınık tedbirsiz oynarsak da bjk cezayı 5 atarak keser hücum futbolu demek 9 kişiyle rakip ceza sahasına kadar inmek değildir
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Bence Beşiktaş karşısında biraz daha temkinli ve kontrol lu oynarsak onları yeneriz. Özellikle iki stoper ve dörtlü defans biraz daha uyumlu olursa bu iş tamam dur. Zaten ofansif olarak gayet iyiyiz. Yeneriz Beşiktaş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Bence defansa biraz daha önem verirsek. Biraz daha kontrollü oynarsak. Beşiktaş dan puan alırız
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin (4 yıl önce)
    ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Tayyip (4 yıl önce)
    Insallah puan almayi geçtim fark yememeye razıyım bu defans atti bu kurguyla hayal puan
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (4 yıl önce)Tayyip isimli kullanıcı yorumuna
    Cok iyi taraftarsin.
    0
    0
    Yanıtla