SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu 100 Yıllık Gelecek Kararı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:47:17
A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mimar Yaşar Köksal, 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimler öncesi çalışmalarını sürdürüyor.  Paşaköşkü' nde esnafları ziyaret eden Mimar Yaşar Köksal burada yaptığı konuşmada "Malatya halkı bu seçimde 100 yıllık geleceğinin kararını verecek" dedi.

Beraberindeki partililerle birlikte Paşaköşkü'nde ziyaretlerde bulunan Mimar Köksal vatandaşlarla sohbet etti onlardan oy istedi. 

Paşaköşkünde özel bir sağlık merkezinde bayanlar ile bir araya gelen Mimar Köksal, burada hanımlara seslendi önemli açıklamalarda bulundu. 

Malatya'nın Büyükşehir olmasıyla, 30 Marta 2014 Yerel Seçiminin öneminin bir kat daha arttığını ifade eden Köksal, "Malatya halkı vereceği kararla ya rutin belediyecilik hizmetlerinin devam ettiği, büyük bir köy olacak. Ya da büyük hizmetlerle, büyük hedeflerle vizyon projelerle bir cazibe merkezi bir bölge şehri haline gelecektir. Bizler Saadet Partisi olarak yüreği Malatya sevgisi dolan iyi bir ekiple karşınızdayız. Battalgazi'de inşaat mühendisi bir kardeşiniz, Büyükşehirde zaten tanıyorsunuz. Değil belediye başkanlığı, bakanlık, başbakanlık yapacak bir isim Ahmet Münir Erkal Bey, Yeşilyurt'da da mimar olarak ben varım. Sizlerin desteğini bekliyoruz. Gayret bizden, teveccüh sizden, takdir Allah'tan, diyoruz" şeklinde konuştu. 

Köksal'ın konuşması bayanlar tarafından ilgiyle dinlenirken, bazı hanımlar Köksal'a kendi bölgelerindeki sorun ve sıkıntılardan bahsetti. 

Mimar Yaşar Köksal ve beraberindeki partililer daha sonra bir çay ocağına geçerek burada bekleyen vatandaşlar ile sohbet etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız