SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu 16 Yıllık Mücadele'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi'nde bayramlaşma programı düzenlendi.

Bayramlaşma programında bir konuşma yapan Sakatlar Derneği Malatya Şube BaşkanıAli Haydar Koyun, "16 yıldır her yıl geleneksel olarak Ramazan ve Kurban Bayramında dernek olarak bir araya gelip, bayramlaşıyoruz. 16 yıldır bizleri yalnız bırakmayan gazeteci arkadaşlarımız yine yanımızdalar. Bundan dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Hepinizin de Kurban Bayramını kutluyor ve hayırlara vesile olmasını diliyorum" dedi.

Engellilerin derneğe sahip çıkması gerektiğini ifade eden Koyun, "Engelsiz bir Malatya oluşturmak amacıyla 16 yıldır mücadele veriyoruz. Bundan sonra da aynı şekilde mücadele vermeye devam edeceğiz. Engellilerin sorunlarını takip edip, çözüm üretmeye çalışan Sakatlar Derneği'ne destek verilmesini talep ediyoruz. Engelli arkadaşlarımızın derneklerine sahip çıkmalarını, derneklerine üye olmalarını ve dernek faaliyetlerine katılmalarını bekliyoruz. Bu dernek hepimizin, herkesi derneğimize bekliyoruz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız