SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Açıklamayı Yapanlar Çukur!."

0
Güncellendi - 2016-01-15 17:32:40
A- A+ PAYLAŞ

  • AKP'li Çalık, terörle ilgili bildiri yayınlayan akademisyenlere sert tepki gösterdi.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı ile birlikte Battalgazi Muhtarlar Derneğini, ziyaret etti. Milletvekili Çalık, yaptığı konuşmada, bildiri yayınlayan akademisyenlere 'çukur nitelemesinde bulundu.

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık,  Muhtarlar Derneği ziyaretinde ülkenin yurt içi ve yurt dışındaki iş birlikçileri tarafından Suriye’ye dönüştürmek istendiğini ifade etti. Çalık, “Türkiye tam güllük gülistanlık bir hale geldiği bir dönemde maalesef yurt içindeki ve yurt dışındaki işbirlikçilerin tarafından Suriye’ye dönüştürülmek isteniyor. Türkiye orta doğuda yaşanan, İslam coğrafyasında yaşanan sorunların içerisine sokulmak isteniyor. Maalesef onların maşa diye kullandığı terör örgütü şuanda Türkiye’yi cehenneme çevirmek için ellerinden gelen tüm mücadeleyi veriyor. Allah nasip ederse terör örgütünün sonunu kazıyacağız" ifadelerini kullandı. Terör destek bildirisine imza atan akademisyenleri de eleştiren Çalık, imza atan akademisyenleri 'çukur' olarak nitelendirdi.

Çalık, "Terör örgütünü maşa olarak nitelendiriyoruz. Terör örgütüne maşalık yapan kendine aydın diye gösteren maalesef karanlık akademisyenler var. Bu karanlık akademisyenler söylüyorum. Bugün gelsinler Doğanşehir’deki anneye Doğanşehir’deki kardeşe Doğanşehir’deki vatandaşa hendek kazmanın ne demek olduğunu anlatsınlar. Bugün gelsinler Doğanşehir’e oradaki vatandaşlarımızın teröre nasıl lanet okuduklarını görsünler. Devleti suçlayarak geçmiş dönemin devletine benzeterek hiçbir yere varamazsınız. Biz doğu ve güneydoğu Anadolu’ya yapılması gererken bütün ekonomik sosyal ve kültürel yatırımların hepsini götürdük. Demokratikleşme paketi ile bölgede yaşanan ne kadar sıkıntı varsa geçmiş ceberut devletin anlayışı içerisin de ne kadar sıkıntı yaşatılıyorsa hepsinin son bulması için 13 yıl boyunca mücadele ettik. Aydın gezen karanlık güçler, hendek kazanlara değil orada bu mücadeleyi yapan devlete laf söyleme cür'etini gösteriyorlar. Bu açıklamayı yapanları ben 'çukur' olarak nitelendiriyorum. Bugünkü acıyı gelip paylaşsınlar. İmza atan 1100 yüzsüz akademisyenler gelsin, bu acıyı paylaşsınlar" diye konuştu

iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • ali (8 yıl önce)
    Terör orgutu sizide iki yıl boyunca güzel güzel kullanıp şehirlere yığınak yaptı milleti PKK li olmakla sucluyorsunuz ya bide siz aynaya bakın ne yapmisiz diye
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (8 yıl önce)
    iki yıl önce o resimde bulunanların açıklamalarınıda hatırlatırmısınız ne demişlerdi
    0
    0
    Yanıtla