SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Adamdı Ama..'

A- A+ PAYLAŞ

İki kadın polise başvurarak, kendilerini taciz ettiğini öne sürdükleri yaşlı şahsı şikayet ettiler. Bu arada, genç bir kadını taciz ettiği öne sürülen şahıs da aranıyor.

POLİSE BİLDİRDİLER, ŞİKAYETÇİ OLMADILAR..
Akçadağ ilçesinin Doğu Mahallesi’nde iki kadına cinsel tacizde bulunulduğu ihbarı üzerine giden polisler, 42 yaşındaki E.Ö. ve 35 yaşındaki M.Ö. adlı kadınlarla görüştüler. Kadınlar, 69 yaşındaki İ.O. adlı şahsın, kendilerine cinsel organını göstermek suretiyle tacizde bulunduğunu öne sürdüler. Şahısla birlikte karakola getirilen bayanlar, konu ile ilgili ifade veremeyeceklerini, şikayetçi de olmadıklarını söylerken, şahıs hakkındaki suçlamayı kabul etmedi ve ifadesi alındıktan sonra salıverildi

DİĞER OLAYLAR..
Öte yandan, akşam saatlerinde Taştepe Caddesi’nden polisi arayan 23 yaşlarındaki S.U. adlı bayan, işten evine giderken yanından geçen araçtaki bir şahsın kendisine dikkatle baktığını, birkaç kez bunu tekrarladığını, daha sonra araçtan inip yanına yaklaşarak “Korkma” dediğini, polisi arayınca şahsın oradan uzaklaştığını bildirdi. 1.70-1.80 m. boylarında olduğunu belirttiği şahsın yüzünü karanlık nedeniyle göremediğini belirten kadının verdiği plakadan şüphelinin kimliğinin belirlenmesine ve yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

17 yaşlarındaki O.T. adlı bayan da, 44 yaşındaki annesi İ.T. ile birlikte polise başvurarak, 30 yaşındaki Ü.A.Ç. adlı şahsın kendisine tecavüz ettiği iddiasında bulundu. Yakalanan şahıs, gönderildiği adliyece salıverildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvuran 28 yaşındaki F.H. adlı bayan, eşini arayan bir şahsın kendisine iftira atıp hakaretlerde bulunduğu gerekçesiyle şikayetçi olurken, polis savcılığın talimatı üzerine olayla ilgili araştırmaya başladı.

Pütürge’de polise başvuran 43 yaşındaki S.A. adlı kadın, tanıyamadığı bir şahıs tarafından sürekli ev telefonundan arayarak rahatsız edildiğini, bu kişinin kendisine ahlaksız tekliflerde bulunduğunu bildirdi. İfadesi alınan 50 yaşındaki kocası R.A. ise, evde bulunduğu sırada şahsın yine aradığını ve telefonda sesi dinlediğinde, bu kişinin komşuları 41 yaşındaki B.K. olduğunu anladığını öne sürünce, B.K. adlı şahıs yakalandı. Bu kişi, hakkındaki suçlamayı kabul etmedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız