SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Adamlar 50- 60 Yılda Yapamadılar"!.

0
Güncellendi - 2016-04-15 17:08:27
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk’ü makamında ziyaret eden Milletvekili Şahin daha sonra ilçeye bağlı Bahçelievler, Sinanlı, Kömüşhan, Durucasu ve Sarsap Mahallelerini ziyaret etti.

Vatandaşlarla görüşen Şahin, halkın sorunlarını çözme adına her zaman çalıştıklarını belirterek AKP hükumetleri ile birlikte gerçekleştirilen yatırım ve hizmetlerinden bahsetti. Bölgede en büyük sorunun sulama sorunu olduğunu belirten Şahin, “Bir yandan Recai Kutan Barajı bitti, sulama sistemlerini başlattık. Kapalı devre sulama sistemleri yapıyoruz, vatandaşlarımız artık gidip de vahşi sulama sistemi ile uğraşmayacak. Hem Recai Kutan Barajı’nın aşağı yukarı 120 bin dekarlık yerini hem de şuanda Yazıhan’ın Medik sulamasından gelen yerinin de planlaması DSİ tarafından yapıldı. Proje çalışmaları onaydan çıktı, Allah’tan bir şey olmaz ise inşallah Medik’ten buraya kadar olan alanı da kapalı sistem ile sulayacağız” diye konuştu.

Gündeme ilişkinde değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Şahin, halkın muhalefet partilerini yeniden dizayn edeceğini söyleyerek “Bunlara adap, ahlak, şeref dersi vereceksiniz. Bizim dönemimizde yapılanların belki yüzde 10’unu bile bu adamlar 50-60 yılda yapamadılar. Ama biz yapmaya devam edeceğiz. Bu ülkede ne eksik ise onları yeni baştan şekillendireceğiz” ifadelerini kullandı.

Muhalefetin terör konusundaki tutumunu da eleştiren Şahin, “Ülkeyi bölmek isteyenin Allah belasını versin. Biz hiç zaman için teröriste ‘Arkadaşlarımız’ demedik. Bu aşağılık sözü kim diyorsa onlar hesabını versinler” şeklinde konuştu. AKP'nin yaptığı tüm düzenlemelere muhalefetin karşı çıktığını belirten Şahin, “Laiklik elden gidiyor dediler. Yani bu ülkede başörtülülerle savaş ederken, başörtülerinin örtülerini alıp aşağı atarken bu insanlarımız yine vakur bir duruş sergiledi. Biz geldik ilkokuldan ta üniversiteye kadar, sokağından evine kadar iş yerinden siyasi parti ve meclise kadar insan özgürlüklerinin, inanç özgürlüklerinin önünü açtık. Ülke bölündü mü? Yoksa daha mı kenetlendi. İşte bunların korkusu bu. Bunlar milletin düşüncesinin hakim olmasına rıza göstermiyorlar. Onun için biz bir ve beraber olacağız” ifadelerine yer verdi. Muhalefetin milletin hızına yetişemediğini dile getiren Şahin, “Millet iktidar ile hızını arttırmaya çalıştıkça bunlar çok yavaş kalıyorlar. Çok atıl kalıyorlar çok köhne bir zihniyetle bu ülkeyi maalesef yönetmeye talip oluyorlar” diye konuştu.

Herkesi birlik ve beraberlik içerisinde bir araya gelmesi gerektiğini ifade eden şahin, “Bu ülkede Lazı da, Çerkezi de Türkü de, Kürtü de, Alevi'si de, Sünnisi de hep beraber bu ülkenin çocuklarıyız. Yani biz neyi paylaşamayacağız arkadaşlar. Allah bize verdikçe devlet olarak hükumet olarak bizde millete veriyoruz. Ama işte bunu başaramayanlar bugün AK Parti’ye karşı Cumhurbaşkanımıza karşı Başbakanımıza karşı, millete karşı bir savaşı başlatmanın gayreti içerisindeler. Ama siz bir ve beraber olduğunuz sürece, siz bizim önümüzde yürüdüğünüz sürece İnşallah bizde bu ülkede eksiklerinizi bugüne kadar yerine getirdiğimiz gibi bundan sonrada bu ülkeyi yeni baştan inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ahmet (7 yıl önce)
    o kadar borçla tabii ki ülke yönetirsin..adamlar resmen milletle dalga geçiyor..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yasin (7 yıl önce)
    Evet Ülkemizi bölenlerin Allah bin türlü belasını versin. Fakat muhalefet partileri sana öyle bir adap, ahlak ve şeref dersi verir ki ne senin ensarın, ne bi kereden bir şey olmaz diyenin kurtaramaz. lafını bil ve öyle konuş istersen. Alt tarafı millete hizmet etmek için seçilmiş sıradan birisin. Senin sokakta üç çocuğuyla çöp toplayan o Anneden de, çocuklarından da farkın yok. Git ve görevini yap, hizmet et...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cesamin ÖZKAN (7 yıl önce)
    Türkiye'yi 50-60 yıl geriye savuranların konuşmalarına bakın. Bu milletvekili devri aldıkları dış borcu 180 Milyar dolardan 600 Milyar dolara çıkardıklarını görmezden gelerek milleti kandırmayı marifet sanıyor.Sata sata bitiremedikleri Cumhuriyetin fabrikalarıda cabası. İnsanın yediği çanağa yapması işte budur.
    0
    0
    Yanıtla