SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Adamların Ne İşi Var?'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Elazığ milletvekili Abdülbaki Türkoğlu, 22 Temmuz'daki genel seçimlerde aday olamayınca, AKP Genel Başkan Yardımcısı Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya (fotoğraftaki)’yı suçladı.

Basın toplantısı düzenleyen ve Necati Çetinkaya’nın sadece Elazığ için değil tüm Türkiye için sorumsuz ve kaygısız biri olduğunu öne süren Türkoğlu, şunları söyledi:

“Aday listesinde olmayışımın burukluğu değil, seçici kurulda Necati Çetinkaya gibi sadece Elazığ’a değil, tüm Türkiye karşısında sorumsuz ve kaygısız birinin olması büyük bir hatadır. Bu tür adamların secici kurulda ne işi var. Sorumsuz kaygısız insanların partide söz sahibi olmalarını kendime yediremem. Keşke sorumluluğunu bilseydi elini yüzünü öperdim. Oy vermek kefillik vekaletliktir. Vatandaş sandığa oy atarken nasıl atacak, bu adamı nasıl vekil edecek? AKP’ye toz kondurmam yarım kalmış işlerin bilgilerini Necati Çetinkaya dışında tüm adaylara veririm. Listeye alınmayacağımı bilseydim genel merkeze ‘listede hata yaptınız’ dersini vermek için bağımsız aday olurdum.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız