SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Alışkanlığı Bırakın!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:33:36
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya İl Genel Meclisi Mayıs ayı çalışmalarına başladı.
   
İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi'nde İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Doğanşehir ilçesi Küçüklü köyüne bağlı Mamovlar mezrasına içmesuyu amaçlı bir adet sondaj vurulması,İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan  Merkez ilçeye bağlı Yaygın- Puluşağı köyü Hüsnav mezrasına yeni bir güzergah yolunun yapılması,İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan Kuluncak ilçesi Sultanlı-İlisuluk köyleri arasının yol ağına alınması ve İmar ve Bayındırlık Komisyonunda görüşülüp rapora bağlanan  Merkez ilçeye bağlı Alhanuşağı köyü Orta mezrası ve Çakıran arasına yeni bir yol güzergahı yapılması ile ilgili raporlar okunarak kabul edildi.
  
İl Genel Meclisi'ndeki görüşmeler esnasında CHP Grup Başkanı Mustafa Mengüç, her toplantıda sondaj vurulması konusunda kararlar alındığını, ancak imkanlar nedeniyle alınan kararların yarısının uygulanmadığını belirterek, yapılabilecek olan sondaj taleplerine cevap verilmesini istedi.
  
AKP Grup Başkanı Mehmet Ali Doğan ise, geçtiğimiz yıl yaklaşık 65 sondajın açıldığını ve bunun yüzde 50'sinin olumlu sonuçlandığını belirterek, imkanlar ölçüsünde çalışmaların yürütüldüğünü ifade etti.
  
Bazı Meclis üyelerinin izin almadan konuşması üzerine ise İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Bu alışkanlığı bırakın. Biur konuşmayı yaptıktan sonra aynı konuda ikinci konuşmayı yapamazsınız. Ama adınıza ve  siyasi gruplarınıza çatarlarsa konuşma hakkınız var. Türkçe konuşuyorum, İngilizce değil" şeklinde uyarıda bulundu.
 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız