SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Apaçık Taşeronluktur"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:35:37
A- A+ PAYLAŞ
Adalet ve Kalkınma Partisi Grup Başkanvekili Mahir Ünal, “Bu hak mücadelesi değil, apaçık taşeronluktur. PKK, Esed’in taşeronluğunu yapıyor” dedi. 
 
Malatya İl Teşkilatı’nı ziyaret eden Ünal, Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve diğer partililerce karşılandı. Burada partililerle bir toplantı yapan Ünal, Hakkari’de 6 asker ve 2 köy korucusunun şehit edilmesine değindi. Ünal, “Baasçı Esed rejiminin taşeronluğunu yapan kanlı örgüt, bu milletin vicdanında Esed’le birlikte batacaktır. Çünkü bu mahşeri vicdan bu taşeronluğu affetmeyecektir. Esed ve onun uzantılarının ne pazarlığı yaptıkları Şemdinli’de, dünya kamuoyunda ne mesaj verilmeye çalışıldığı görüldü. PKK, Esed’le birlikte kaybolacaktır. Suriye rejimi ile PKK dün ve bugün de işbirliği yaptı. Suriye’deki Türk kardeşlerimiz için tek laf etmediler. Türkiye’de Kürt kardeşlerimiz üzerinde güya hak mücadelesi yapıyorlar. Bu hak mücadelesi değil, apaçık taşeronluktur. Türkiye’nin önünü kesmek için Türkiye’ye kurulmuş bir tuzağın bir parçasıdır. Bölgenin karanlığında kaybolacaklar ve bölge bizimle birlikte aydınlanacaktır. Evet, sıkıntılarımız ve sorunlarımız var ama her birini tek tek aşıyoruz” dedi. 
 
İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ise, “Şehitlerden biri de Malatyalı olması nedeniyle ayriyeten üzüntü duyuyoruz. İnşallah Rabbim böyle acılar göstermez diye temenni ediyoruz” diye konuştu. Tüfenkçi ayrıca, “Ramazan ayı nedeniyle her akşam bir mahalle, belde veya ilçede oluyoruz. Teravih namazından sonra mahalle, belde veya ilçenin sorunlarını dinliyoruz” dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız