SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ara Bize İlaç Gibi Geldi"

0
Güncellendi - 2018-10-11 02:28:26
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Asbaşkanı ve Kulüp Basın Sözcüsü Erdal Gündüz, “Takım olarak ilk 8 haftada iyi bir performans ortaya koyduk. Bunu sürdürüp ligi iyi bir yerde tamamlamak istiyoruz” dedi.

Gündüz, bu sezonda ligde ilk 10 içerisinde yer alacaklarını kaydederek, “Takımların oturması ve takım oyununa dönmesi 10 haftayı buluyor. 10.haftadan sonra gerçek yüzünü belli eder. Ligi ilk 10 içerisinde bitiririz” ifadelerini kullandı.

Geçen sezon ligin ilk yarısında 22 puan topladıklarını anımsatan Gündüz, “Ligde ilk 8 haftalık bölümde 3 galibiyet, 3 beraberlik, 2’de mağlubiyet alarak, 12 puan topladık. Ligde ilk 8 hafta bizim adımıza çok iyi geçti. Kalan haftalarda da 22 puanın üzerine çıkarız. Geçen seneden daha iyi puan toplarız” dedi. 

Gündüz, Spor Toto 2.Lig’den iki sene içerisinde Süper Lig’e çıktıklarını ifade ederek, “Kulüp olarak 2.Lig’den önce Spor Toto 1.Lig’e ardından da Spor Toto Süper Lig’e çıktık. Eksiklerimiz çok. Hayalperest değiliz. UEFA’ya giden takımlar kadro derinliği olmadığı için 2-3 yıl kendisini toplayamıyor. Bazıları da küme düşüyor. Biz, Evkur Yeni Malatyaspor olarak öncelikle ligde üst sıralarda yer almak istiyoruz. Kurumsal yapıyı oluşturup, takım derinliğini oluşturup hedef koymak istiyoruz. Plan, programsız hiçbir şey elde edemezsiniz” şeklinde konuştu.

Gündüz, mili arayı kamp yaparak değerlendireceklerini kaydederek, “Takımımız milli arada Antalya’da kamp çalışması yapacak. Sakat oyuncularımızın bu arada dönmesini bekliyoruz. Ankaragücü maçına kadar sakat oyuncularımız takıma dönecektir. Bu aranın bize faydası oldu. İlaç gibi geldi” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız