SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Araçlar İhale Kapsamında.."

A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi tarafından, mevcut çöp depolama sahasının yetersiz kalması nedeniyle Kapıkaya Mevkiinde 528 dönüm alan üzerinde Belediyeler Birliği ile birlikte yürütülen Katı Atık Bertaraf Tesisi Alt Yapı ve I. Lot ihalesi kapsamında çalışmalar yoğun bir şekilde sürdürülüyor. 
 
Malatya Belediyesi öncülüğünde Malatya Belediyeler Birliği tarafından yapılan Katı Atık Bertaraf Tesisi Alt Yapı ve I. Lot ihalesi kapsamında; mevcut inşaat çalışmalarının yanısıra düzenli depolama sahasında kullanılmak üzere araç alımları da yer alıyor. 
 
Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Düzenleme alanında daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmesini sağlamak amacıyla ihale kapsamında yeni araç ve iş makineleri alımlarının da olduğunu belirterek, “8 Milyon 874 bin liraya yaptığımız ihale içerisinde yer alan araç ve iş makinelerinden 4 adedini teslim aldık. 
 
Bu araçlarımız 3 adet çekici tır ve 1 adet kamyondan oluşuyor. Çekici tırların her biri 40 ton, kamyon ise 30 ton yük taşıma kapasitesine sahip. Teslim aldığımız araçların dışında yine proje ihalesi kapsamında 1 adet Kompaktör, 1 adet Buldozer, 1 adet Paletli Yükleyici, 1 adet Damperli Kamyon, 1 adet Su tankeri, 6 adet Aktarma Merkezi Transfer aracı (Büyük Dorse) daha alınıyor. Bu araçlar da belli bir program doğrultusunda teslim alınacak” dedi. 
 
Başkan Çakır, diğer araçların da hizmete girmesiyle birlikte Katı Atık Bertaraf Tesisinde daha hızlı ve kaliteli hizmet verileceğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız