SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Ateş Sizi de Yakar"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:06
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili adayı Veli Ağbaba, beraberinde partinin 2. Sıra adayı Erdem Aslanoğlu ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği(ADD) Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek, dernek yöneticileriyle görüştü.

Ziyarette konuşan ADD Malatya Şube Başkanı Yunus Millioğulları “Ülkenin gidişatı kötü bir durumda . Ankara katliamında 102 kişi hayatını kaybetti. Ölüm Acı bir şey. Ama gerçek olan başka bir şey var ki, bizlerin önümüzdeki dönemde sandıklara, oyumuza sahip çıkmalıyız. Ya karanlığı seçeceğiz, ya da aydınlığı gideceğiz. Devrimcilerin, Atatürkçülerin, solcuların, sendikaların, STK’ları bir amacı olmalı. Birleşmeliyiz. Hedef aydınlanma olmalı. Bunun için CHP’ye destek verip oylarımıza sahip çıkmalıyız.”dedi.

ADD’nin en eski üyelerinden biri olduğunu belirterek sözlerine başlayan Ağbaba, Ankara  Katliamı nedeniyle seçim  çalışmalarına ara vermek zorunda kaldıklarını ifade etti. Ağbaba; “Keşke böyle bir olay yaşanmasaydı. Genç fidanlar toprağa düşmeye devam ediyor.Türkiye’nin izlediği dış politika ülkemizi bu hale getirdi.Cilvegözü’nden, Reyhanlı’dan, Suruç’tan sonra  süreç Ankara katliamı ile devam etti.Umarız bu son olay olur. Bu olayların son bulması Türkiye’nin dış politikasının değişmesiyle mümkün. Dış politikadaki değişim ise hükümetin değişmesine bağlı. Hükümet değişmeden Türkiye’nin Suriye politikası, Ortadoğu politikası değişmeden, Türkiye’nin gerçek anlamda barışı sağlaması mümkün değil. Yaşanılanların ardından CHP’nin tüm söyledikleri maalesef gerçek çıktı. Eğer siz ateşe benzinle giderseniz, bu ateş sizi de yakar. Şuan Türkiye, Dünya’da bir Ortadoğu ülkesi gibi görülüyor. Mustafa Kemal Atatürk’ün göstermiş olduğu hedeften hızla uzaklaşıyor. Türkiye daha önce yüzü çağdaşlaşmaya dönük, yenileşmeye dönük bir ülke iken şimdi Ortadoğu ülkesi gibi görülmeye başladı. Bu gidişatı ortadan kaldıracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız