SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Ay Açacağız..'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye tarafından İnönü Mahallesi'nde 6 dönümlük alanın park olarak düzenlenmekte olduğu bildirildi.
Belediyenin konuya ilişkin bülteni şöyle:
"Son yıllarda yeşillendirme ve fidan dikim çalışmalarına ağırlık veren Malatya Belediyesi, İnönü Mahallesi’ne 6 dönümlük park yapıyor.
Çevreyolu altında eski Kömür Tevzi binasının çaprazına yapılan 6 dönümlük park bitme aşamasına getirilirken, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler verdi.
1 Haziran Çarşamba günü yapılan inceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ile İnönü Mahallesi Muhtarı Gazi Atabey ile mahalle sakinleri katıldı.
Malatya’nın modern bir şekilde gelişmesi amacıyla şehrin dört bir yanında yoğun bir çalışma olduğunu belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeşillendirme ve park yapımında da yoğun çalışmalar yapıldığını söyledi. 
Mahallelere yapılan parkların yanı sıra bölgesel parkların da yapıldığını kaydeden Başkan Çakır, “Şuan üç tane bölgesel parkımızın yapımı devam ediyor.  Bunlardan bir tanesi de İnönü bölgesel parkımız. Yaklaşık 6 dönümlük bir alanı kaplayan bu parkımızın yapımı büyük oranda tamamlandı. Parkın içerisinde; kafeterya, büfe, yürüyüş yolları, oturma grupları, aydınlatma elemanları, Japon pergole tarzı kamelyalar ile 3’lü havuz grubu bulunuyor. Ayrıca vatandaşlarımız için spor aletleri de konulacak. Yapımı büyük oranda tamamlanan parkı, Haziran ayı içerisinde hizmete açmayı planlıyoruz” dedi.
Yapılan parkın yanı sıra, İnönü mahallesinde diğer çalışmaların da yoğun bir şekilde sürdüğünü kaydeden Başkan Çakır, “Kömür Tevzi Yolunu, İstasyon Caddesinden, Sanayi bölgesine bağlayacağız. Burada düzenleyeceğimiz bir prestij yolumuz olacak. Yine İstasyon Caddesinde çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bu çalışmalarımızla birlikte İnönü Mahallemizin de sıkıntılarını, sorunlarını çözmüş olacağız” şeklinde konuştu.
İnönü mahallesi muhtarı Gazi Atabey ise yaptığı konuşmada, “Sayın Başkanımın böyle güzel bir parkı mahallemize kazandırdığı için kendilerine, ekiplerine çok çok teşekkür ediyorum. Allah yollarını açık etsin”dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız