SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Taraftardan Azuka Tepkisi!.

0
Güncellendi - 2016-01-05 18:32:40
Taraftardan Azuka Tepkisi!.
A- A+ PAYLAŞ

PTT 1. Lig ekibi Alima Yeni Malatyaspor'un kampa dahil ettiği ancak şuana kadar resmi sözleşme imzalamadığı Azuka Ibobo Izu, takımın Antalya'daki kamp çalışmalarına katıldı. Ancak sosyal medya üzerinden Azuka'yı istemeyen taraftarlar, 'Azukayıİstemiyoruz' etiketiyle bu transferi istemediklerini dile getirdiler.

Devre arası kamp çalışmalarını Antalya Side'de sürdüren sarı kırmızılılarda transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Şuana kadar Almanya 4. Lig ekibi SpVgg Neckarelz takımından Uğurtan Kızılyar'ı kadrosuna katan Alima Yeni Malatyaspor, Kazakistan’ın Irtysh Pavlodar takımında forma giyen Azuka Ibobo Izu'yu Antalya kampına davet etti.

Türkiye’de Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Kahramanmaraşspor'da forma giyen Azuka'yı Antalya kampında deneyecek olan sarı kırmızılılar, 27 yaşındaki oyuncunun performansına göre bir karar verecek. Henüz resmi sözleşme imzalanmayan Nijeryalı oyuncu için taraftarlar sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. 'Azukayıİstemiyoruz' etiketiyle bu transfere karşı olduklarını dile getiren taraftarlar, yönetime seslendi.

Taraftarların yazdıkları mesajlar şöyle:

"En az direk 11'de oynayacak 4 futbolcu gerekli ama bu Azuka olmamalı"

"Ülkede Eneromaların, Lua Luaların, Hasan Kabzelerin, Serdar Özbayraktarların sonu geldi ki bizimkiler Azukayı transfer ediyor"

"Paraşütsüz düşüyoruz"

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • malatyalı (8 yıl önce)
    malatya haberin sayın editörleri bahsiniz üzerine azukayı istemiyoruz etiketini yazmak yerine linikini yazsanız daha objektif olurdu bu haberle neye hizmet ettiğinizi belli ettirmeyin varsa bildiğiniz deneyiminiz buyrun siz yapın
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil koç (8 yıl önce)
    Yönetim istifa yapamıyorsan bırakcaksın Arkadaşımmm
    0
    0
    Yanıtla