SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Badireleri Atlatacağız"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya'ya gelen Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, programı doğrultusunda ilk olarak Yeşilyurt ilçesine gitti ve buradaki sokak sağlıklaştırma çalışmalarını inceledi, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
 
Bakan Yılmaz, "Terör hadiselerini nefretle kınıyoruz. Menfur saldırılar. Ülkemizin ekonomik ve demokratik olarak ileri gitmesine engel olan çalışmalardır. En fazla doğu ve Güneydoğu illerine zarar veriyor. Halkımızın huzuruna zarar veriyor. Milletimiz bütün etnik usnurlarıyla bunları değerlendiriyor. Bu badireleri de atlatacağımıza inanıyoruz. Teröstler ve arkasındaki güçler ne yaparlarsa yapsınlar demokrasi ve ekonomimizi güçlendireceğiz. Türkiye güçlü olmaya devam edecek. Gücünü, barış refah ve çözümden yana kullanacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Bir gazetecinin müslüman ülkelerinin, Afrika'da açlık çekenler için duyarlı olup olmadıklarıyla ilgili sorusuna karşılık Bakan Yılmaz, "Ben inanıyorum ki, bütün dünya da gerçekler görülse, organizasyonlar olsa, herkes de bu konuda yardımcı olmaya çalışmalıdır. Manevi değerlerimiz bunu gerektiriyor. Başbakınımız bizatihi Somali'ye bakan ve sanatçılarımızla gitti. Somalilerlle dayanışma örneği gösterdi"dedi.
 
Bakan Yılmaz'ın sokak sağlıklaştırma alanlarını incele gezisine, Vali Vekili İnci Sezer Becel, AKP Malatya milletvekilleri Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Fethi Altunyuva, AKP il başkanı Bülent Tüfenkçi, bazı daire müdürleri, AKP'li yöneticileri ile ilgililer katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız