SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Bu Barajı Bitirin..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Darende İlçesi'nde yapımı süren Gökpınar Barajı'nın biran önce tamamlanıp hizmete açılması için Balaban Belediyesi tarafından imza kampanyası başlatıldı.

Darende ilçesine bağlı Balaban Kasabası Belediye Başkanı Mehmet Kılıçer, sulama projesi için başlattıkları 'bir imza da sen at" kampanyasının ilk günden büyük ilgi gördüğünü belirterek, "Gökpınar projesinden faydalanacak olan Darende, Balaban, Aşağı Ulupınar ve Yenice Kasabaları ile Karaoğuz, Yazuzlar, Yazıköy, Yeniköy, Çaybaşı ve Başdirek köyleri biran önce barajın hizmete sunulmasını bekliyor"dedi.

10 bin imzaya ulaşmak istediklerini bildiren Balaban Belediye Başkanı Kılıçer, "Beldemde çiftçi yılda 2 bin YTL'ye yakın su parası ödüyor. Eşinin altınlarını satıp ödüyor, kayısısını satıp ödüyor. Bahçesinden çıkan kayısı tutarı 3 bin YTL ise bunun 2 bin YTL'ye yakınını elektrik parası olarak ödüyor. Bu nedenle Gökpınar projesinin bir an önce tamamlanıp bitirilmesi için bu kampanyayı başlattık. İmza kampanyası sonucunda dosyalar hazırlayıp Malatya milletvekillerine, genel müdüre ve bakana sunacağız" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız